Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλικη συμβουλη σε οσους εχουν ακομα το δικαιωμα να παρουν επεκταση εγγυησης, να χουν το κεφαλι τους ησυχο για 3 χρονια, επειδη η αντιπροσωπεια και το σερβις ειναι ισως οτι χειροτερο συμφωνα με την εμπειρια μου

Συγγνώμη εμένα μου ακούγεται λίγο αντιφατικό αυτό... αν το σέρβις είναι τόσο χάλια ποιος ο λόγος να τους πληρώσεις επέκταση εγγύησης; :???:

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
γιατι με την επεκτεκταση εγγυησης το δικιο σου θα το βρεις με τον εναν ή με τον αλλον τροπο

ακριβως. επειδη εχεις να κανεις με ανθρωπους ειρωνες και καθολου προθυμους να βοηθησουν. που δεν τους νοιαζει τπτ αφου τα λεφτουδακια τους τα τσεπωσαν

και επειδη για μια μητρικη ζητανε συνολο κοντα στα 900 σε μηχανημα`15 μηνων.

οκ σιγουρα ειναι τυχερα αν θα χαλασει κατι η οχι, αλλα τουλαχιστον με επεκτ.εγγυησης εχουμε κεφαλι ησυχο

Δημοσ.

amilo 7850d

klasika mou kaike i gpu.

mou kratise 1,5 xronia me tromera gazia sta 3,2ghz

amilo s7010d

centrino 1,6-14tft-1,7 60gdhdd 7200 rpm!!!kgr to apolytolaptop gia tin epoxi tou me baros kai aftonomia stis 6+hours!!!!

to exw akoma gia na paizw mousiki(2xronia)mou exei figei to ctrl alla exei kialo!!!

kanena problima akoma kai i mpataria krataei 4.30h

amilo pi1505

to prwto core duo pou xrisimopoihsa 10/2006 me kali aftonomia baros kai poiotita kataskeuhs.

gia 3 mines pou to eia douleue apsoga.

amilo si1520

t5600 c2d pleon 12ari me 1,7 kg apsogo mikro me 4usb!! dvi eksodo kai aisthitira photos.tou eleippe mia webcam.

poli kalo design kai autonimia 3+hours

ena kollimeno pixel apo tin mama fujitsu to opoio den me enoxlise pote afou to anakalipsa tuxaia kiolas!!!

elpizw na biothisa ligo!!

Δημοσ.

και επειδη για μια μητρικη ζητανε συνολο κοντα στα 900 σε μηχανημα`15 μηνων.

Τόσα πολλά;;;; :evil:

Καλύτερα συμφέρει να πάρεις καινούριο υπολογιστή τότε, αν λάβεις υπόψη και την τεχνολογική απαξίωση.

Εμένα μου ζήτησαν € 237 για επέκταση σε 3ετή και μου φάνηκαν πολλά, με δεδομένο ότι το μηχάνημα έκανε μόνο € 675, το 1/3 της αξίας του δηλαδή.

Πάντως από όσα έχω ακούσει και διαβάσει για προβλήματα, πέραν του παράγοντα τύχη, παίζει ρόλο τι χρήση κάνει ο καθένας. Προφανώς κάποιου που το θέλει για επαγγελματική χρήση ή χρήση desktop (πολλές ώρες ανοιχτό) είναι πολύ ποθανότερο να του χαλάσει σε σχέση με έναν που το χρησιμοποιεί 1-2 ώρες μόνο...

Δημοσ.

Πάντως από όσα έχω ακούσει και διαβάσει για προβλήματα, πέραν του παράγοντα τύχη, παίζει ρόλο τι χρήση κάνει ο καθένας. Προφανώς κάποιου που το θέλει για επαγγελματική χρήση ή χρήση desktop (πολλές ώρες ανοιχτό) είναι πολύ ποθανότερο να του χαλάσει σε σχέση με έναν που το χρησιμοποιεί 1-2 ώρες μόνο...

Μπα, τα πράγματα είναι λίγο πιό ότι ναναι στα laptop. Παίζουν ρόλο τα πάντα. Από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι την υγρασία που υπάρχει εκεί.

Επίσης, κάτι το οποίο δεν το γνωρίζουν όσοι δεν ασχολούνται με ηλεκτρονικά είναι το ότι μιά ηλεκτρονική συσκευή καταπονείται πάρα πολύ από το άνοιξε-κλείσε, παρά από τη κανονική λειτουργία.

Όταν πατάς το ΟΝ, εμφανίζονται στιγμιαία πολύ υψηλά ρεύματα τα οποία σιγά σιγά με κάθε άνοιξε-κλείσε φθείρουν τα εξαρτήματα.

Από τα 3 laptops που είχα, το μόνο που κράτησε είναι αυτό που είναι μονίμως ανοιχτό.

Δημοσ.

Amilo PA 1510

Asteri me oli ti simasia tis lexeos kai doulevei kathimerina peripou 8-12 ores.

To exo peripou 10 mines kai den andimetopisa to paramikro.

Kai to kiriotero einai oti to pira apo Ebay pou opos tha xerete merikoi pou asxoliste exeis ena extra risko.

To mono mion tou(an mporo na to po mion giati sinvenei kai se ales markes laptop) einai i aftonomia tis mpatarias.

Krataei peripou 2 ores tha ithela parapano.

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης σε Fujitsu Siemens Amilo Pi 1505?Οποιαδήποτε πληροφορία θα βοθήσει. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους τέτοιου υπολογιστή για την εμπειρία τους μ'αυτόν. Ευχαριστώ

Δημοσ.

loipon exw ena 1536 alla tou exw allaxei tin mnimi apo 1gb se 2.i eggiisi tha isxiei akoma?giati lew na to kapsw mipws k mou dwsoun kanena pio new an den iparxei auto to montelo!!min arxisete na vrizete pls apla rwtaw an isxiei i eggisii epeidi tou allaxa tis mnimes!

Δημοσ.

Νομιζω οτι η επεκταση εγγυησης που αναφερθηκε παραπανω δεν πρεπει να ειναι τοσο ακριβη, μαλλον καποιοι προσπαθησαν να κοριδεψουν τον φιλο μας παραπανω...

Δημοσ.
loipon exw ena 1536 alla tou exw allaxei tin mnimi apo 1gb se 2.i eggiisi tha isxiei akoma?giati lew na to kapsw mipws k mou dwsoun kanena pio new an den iparxei auto to montelo!!min arxisete na vrizete pls apla rwtaw an isxiei i eggisii epeidi tou allaxa tis mnimes!

egw pou eixa paei to diko mou gia service pantws prin apo kana mina, den mou eipan tpt... Tou eixa valei allo ena dimmaki 1gb k eixa synolo 1.5gb anti gia 512mb pou eixe otan to agorasa. Rwtisa k to palikari pou to parelave "anepisima" an paizei prob (na paw mexri to aftokinito na tin vgalw dld, eixa katsavidi mazi) k mou eixe pei oti logika den trexei...

Δημοσ.

Κάτοχος ενος Amilo 1437G 2.13 Ghz εδώ και παραπάνω απο 2 χρόνια θα έλεγα οτι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα εως τώρα και απο τότε που πήρα το λάπτοπ δεν ξανάχρησιμοποιήσα τον desktop. Αρα μιλάμε για ημερησίως 3-6 ώρες λειτουργίας και όταν εκτελεί χρέη κατεβαστηριού τότε μιλάμε για 2 εβδομάδες συνεχόμενης λειτουργίας χωρίς reboot.

Α ρε Prisonbreak + 24 Hours τι μας κάνετε... :)

Δημοσ.

Εγώ παιδιά έχω τον amilo pi 1536v ,αυτόν με την 1g ram περίπου 8 μήνες και δεν παρουσίασε κανά σοβαρό πρόβλημα παρά μόνο ένα "χτύπημα" στην οθόνη ,δηλαδή στο αριστερό μέρος στη μέση έχει μια θαμπάδα πολύ μικρή βέβαια .Ξέρετε αν μπορεί να επισκευαστεί μέσω της εγγύησης?

Δημοσ.

Amilo pi1556. Στον ενδέκατο μήνα καψιμο κάρτας γραφικών Geforce Go7600 πιθανόν λόγω υπερθέρμανσης. Αντικατάσταση από PC systmes σε 10 μέρες περίπου, εντός εγγύησης. Γενικά ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής πλήκτρα βαφή κτλ. Το μηχάνημα λειτουργεί περίπου 10 με 12 ώρες ημηρεσίως. Πιστεύω όμως ότι υπερθερμένεται αν και το καλοκαίρι ο χώρος κλιματίζεται . Το τοποθέτησα πάνω σε βάση με βεντιλατέρ της ΖΑLMAN. Νομίζω ότι έχει περιοριστεί εν μέρη το πρόβλημα. Θεωρώ τα προγράμματα ελέγχου θερμοκρασίας τουλάχιστον για αυτό το μηχάνημα αναξιόπιστα. Έχει εγγύηση ενός έτους.

Τι γίνεται με το θέμα της διετούς Ευρωπαικής εγγύησης. Eχει βρει κανείς το δίκιο του. Sorry αν ήδη υπάρχει thread αλλά δεν έχω ψάξει στο site.:)

Δημοσ.

Η 2ετης εγγυηση ισχυει για ολα τα προιοντα φιλε μου, μεχρι στιγμης μονο Toshiba, Asus, LG, τηρούν τους νόμους. Ανακαλυψα και το γραφω σε αλλο θέμα ότι η hp δίνει 1 χρόνο σε Ελλάδα και 2 σε Τουρκία. Αυτό κι αν είναι πρόκληση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...