Alchimistis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρά παίδες, έχω ένα Αspire 5632 WLMi, τώρα τελευταία κλείνει μονος του χωρις να κανω εγω τπτ, σκεφτομαι μηπως ειναι οτι μερικές φορες τον αφήνω όλη την μέρα ανοιχτο με το καλώδιο του ρευματος, μηπως πάιζει αυτό ρόλο? Eyxaristw
planetman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά, στα τελευταία κομμάτια της Acer μπορείς να βάλεις Windows XP; Υπάρχουν drivers;
ilpap Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 9424 exw kai mia xara einai!!! oute kollaei oute thermokasia anevazei oute tipota! eixe kai pio pali acer kai itan super, giauto kai ksanapira!!
ergidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Επειδη πολλοι επαιοντες κλπ συχνα πυκνα εδω σχιζουν τα ιματια τους οταν ακουνε για σερβις της εσερ εγω θα ελεγα αν καποιος γνωριζει να μας πει εστω ενα ελληνικο σερβις οχι μονο για υπολογιστη αλλα για οτιδηποτε εν ελλαδι (οικ συσκευη, πλυντηριο, αυτοκινητο και οτι θετε) που να λειτουργει αψογα τιμια και σωστα και να μην θελει να σας κλεψει , κοροιδεψει και εξαπατησει. Αν εχει καποιος υποψη του ασ μας πει τουλαχιστον ενα καποιον που βαζει σωστες τιμες και δεν κλεβει. Για μενα η εσερ ειναι πολυ καλη μαρκα και αν προσεξετε τα λαπτοπ της προσφερουν πολυ περισσοτερα και πιο οικονομικα απο ολες τις αλλες μαρκες. Οσο για σερβις οπως και οι αλλοι
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Για κινητά θα σου πω έναν PHONE DOCTORS, στην Α. Παρασκευή.
PaNtErAz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έχει κανείς τον Acer Aspire 5310; Θα μου έρθει σε 2 μέρες αλλά θέλω να του περάσω XP γιατί τα Vista απλά μου την σπάνε. Μπορώ;
poscaman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ANETA.δες και το ποστ #63 εδω σχετικα με τους drivers
PaNtErAz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Στο ποστ #63 που λες έχει drivers μόνο για Vista. Εδώ όμως (http://www.acerpanam.com/flex/acerdrivers/bin/drivers.html?CFID=4613255&CFTOKEN=22949959) έχει κανόνικότατα για XP!!!! :D
poscaman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 τι να σου πψ..μια χαρα drivers για XP βρηκα εκει...
PaNtErAz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 τι να σου πψ..μια χαρα drivers για XP βρηκα εκει... Για τον 5310;;;; Τυφλός είμαι;;; Μήπως βρήκες για τον Travelmate 5310; Γιατί εγώ έχω τον Aspire 5310...
kotikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Παιδια να ρωτησω και εγω κατι?Εχω εναν acer 5024wlmi και αν εξαιρεσετε το dvr της matshita που το αλλαξα με ενα slim nec7633 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Εδω και καποιο διαστημα δεν μου βρισκει την ασυρματη καρτα δικτυου και δεν ξερω τι να κανω.εβαλα τους drivers ξανα αλλα τιποτα.Καποια στιγμη παλαιοτερα ειχα κανει update to bios,αλλα δεν ξερω αν φταιει αυτο γιατι δεν το τσεκαρα αμεσως μετα το update. Aν φταιει το update ξερει καποιος πως να κανω επαναφορα του bios? Ευχαριστω πολυ.
freesurfjo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μετά από 2 χρόνια λειτουργίας, τους τελευταίους μήνες έχει παρουσιάσει ένα θέμα που εμφανίζεται όλο και συχνότερα, σχεδόν σταθερά πλέον. Από τη δεξιά κάτω γωνία του laptop ακούγεται ένα συνεχόμενο ζζζζζζζζζ σαν να περνά ρεύμα. (περιπού όπως ακούγεται στους πυλώνες υψηλής τάσης). Όταν πατώ το touchpad ο θόρυβος γίνεται εντονότερος. Ωστόσο δεν πρέπει να είναι υπέυθυνο αυτό ή μόνο αυτό γιατί όταν το απενεργοποιώ ο θόρυβος δε σταματά. Τι παίζει ? Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία ? Ευχαριστώ
poscaman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 ε,να κανει περιεργα ο σκληρος το σκεφτηκες?
grosni Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Εγώ έχω έναν aspire 5680..έκανα format και μετά πέταξα τα συνοδευτικά προγράμματα της acer. Αποτέλεσμα είναι να μην δουλεύουν τα audio controls του πληκτρολογίου για την αυξομείωση της έντασης του ήχου..Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε μια λύση??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.