poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έπειτα απο την προταση εδω είπα να ανοίξω αυτό το thread για γενικοτερη συζητηση,αποριες,και επιλυσεις προβληματων γύρω απ'την σειρά φορητών Aspire της Acer. οσοι πιστοι προσελθετε
21century Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Η νέα σειρά έχει όμορφο καλουπι αλλά δεν γνωρίζω κατα ποσον τα πλαστικά ειναι ποιοτικα και τα υλικα εχουν αναβαθμιστει. Με δεδομενο οτι ειναι μεν ομορφο συνολο αλλα η σειρα αυτη εχει εμφανισει προβληματα στο παρελθον τι γνωμη εχετε?
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 οτι τα πλαστικα ολο και φθινουν σε ποιοτητα,γενικα,σε ολες τις εταιρειες.δεν ειναι μονο φαινομενο της acer,ειναι γενικο φαινομενο κατα την αποψη μου
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 να πω κι εγω τον πονο μου.εχω εναν acer aspire 5601.δεν καιγομαι και πολυ,αλλα απορω αν εχει καταφερει κανενας να κανει την καμερα να δουλεψει σε λινουξ.ολα τα αλλα το Ubuntu μου τα βρισκει
lary7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 To πρώτο και μοναδικό μου 'ταπεινο' Aspire 1304LC το πήρα σε τραγική κατάσταση απο κολητο. Με ενα ανοιγμα-καθαρισμα του φορητου και ενα format του σκληρου συνδεμενου στο σταθερο δουλεύει τέλεια. Αυτα για τα άσχημα λόγια για τους Acer.
babisgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το aspire 3050 μου δουλεύει ασταμάτητα για 1 χρόνο ως desktop replacment,αρκετες ώρες την μέρα με αναβαθμισμενη cpu σε turion x2 χωρις να κάνει κιχ....ούτε κόλημα,ούτε υπερθερμανση το καλοκαίρι.Μπορώ να πώ άξιζε με το παρπάνω τα κάπου 500€ που είχαι.
vagpap Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Έχω το Aspire1356LMi εδώ και 3 χρόνια. Με εξαίρεση το dvd-rw που τα έφτυσε και παρέσυρε μετά μαζί του και άλλα πράγματα, τα οποία αντικαταστάθηκαν όλα στο service (ας είναι καλά η 3χρονη εγγύηση) είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το θεωρώ Value-For-Money και από άποψη ποιότητας κατασκευής, είναι πολύ καλό, παρόλη την πλαστικούρα, σου δίνει αίσθηση ακριβότερου μηχανήματος. Μάλλον πάλι Acer θα έπαιρνα (βάζοντας και τον οικονομικό παράγοντα μέσα πάντα)
Aligator21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Με Acer Aspire 5634 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο ίσως κόλημα για μερικούς (και για εμένα) είναι η χαμήλη ποιότητα στα πλαστικά του. Όσο για τις θερμοκρασίες... μια χαρά είναι (και ας δουλεύει 12-15 ώρες την ημέρα).
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 αν και νομιζω οτι με τις καινουργιες σειρες φορητων της ,εχει ανεβασει την ποιοτητα και στα πλαστικα,μετα απο ερευνα που εκανα ο ιδιος
pctechgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 έχει δει κανείς αυτό γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907865
steve2810 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 pctechgr, όλα καλά με το laptop το μόνο ελάττωμα ... τα vista.
poscaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 μπα...τελικα δεν ειναι το λινουξ που φταιει,αλλα η καμερα μου. οφειλω να ομολογησω οτι με ελαχιστη χρηση τα παιξε..
Venisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 κατοχος aspire 2010 για 3 χρόνια..ουτε ενα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.