LIONOR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδη ειμαι εντελως ασχετος, σκεφτηκα να ποσταρω εδω και να μου πειτε την γνωμη σας: θελω να βαλω ιντερνετ σε μια φιλη, στο desktop και στο laptop της. Συνδεση εχει ηδη κανει στην altec. Της εχω ηδη δωσει ενα router to linksys wag354g που δεν το χρειαζομαι πια. Αν παρει αυτο εδω: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.616031 και αυτο εδω: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613699 θα ειναι οκ; θα μπορει δηλ να εχει κανονικη συνδεση;
kostasSTi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι, μια χαρά είναι. Μπορείς βέβαια να πάρεις και για το desktop ασύρματη κάρτα αν δεν είναι δίπλα με το router.
LIONOR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δηλ αυτο τα 2 πραγματακια θα κανουνε δουλεια; Η καρτα δικτυου ξερω πως μαλλον θα ναι οκ, κι ας εχει 5,5 ευρω, γιατι κι εγω εδω και 2 χρονια εχω μια των 6 ευρω και κανω μια χαρα την δουλεια μου. Το αλλο μαραφετι ομως που κανει μονο 18 ευρω, θα κανει δουλεια; Χρειαζομαι τπτ αλλο εκτος απο αυτα τα 2; Το router δεν εχω λογο να μην το χω κοντα στο desktop.
LIONOR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 μαλιστα...αυτο που με προβληματιζει ειναι αν η ασυρματη καρτα που προτεινω πιο πανω ειναι καλη ή οχι...γιατι ειναι πολυ φτηνη σε σχεση με τις αλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.