Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ευτυχως που εχω βαλει το onlineeye να τσεκαρει τι εχει κατεβει και κανω κρατει..Τhanx για τα info παντως! Εγω παντως το σκεφτομαι για forthnet μετα.
Em_Zed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Ευτυχως που εχω βαλει το onlineeye να τσεκαρει τι εχει κατεβει και κανω κρατει.. Tώρα το λες ;;; Κι εγώ για forthnet πήγαινα αλλά ποιος περιμένει πάλι.. Βασικά, δεν έχω καταλάβει το πακέτο της φορθ μέχρι τι ταχύτητες δίνει; Το σαιτ λέει Απεριόριστο broadband internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα στην αγορά, έως 24Mbps. Kαι πιο κάτω Στις περιοχές που προσωρινά δεν υπάρχει κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet η υπηρεσία διατίθεται στην ταχύτητα του 1Mbps. Απ'ότι ξέρω στο Ηράκλειο δεν έχει έρθει ακόμα το δικό της δίκτυο. Άρα εγώ που είμαι σε περιοχή με κάλυψη, τι ταχύτητες θα έχω περίπου; Ο ΟΤΕ δίνει σαν ανανέωση μέχρι 2.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Tώρα το λες ;;; Ε,δεν υπολογιζες καπως τι κατεβαινει,εστω και χοντρικα? Μονο browsing κανω,μερικα μικρα πραγματακια που κατεβασα,updates του antivirus και καποια critical για τα xp και ενα επεισοδιο southpark(=180mb),και ειμαι στα 750mb απο αρχες σεπτεμβριου.Δυο μηνες δεν θα αντεξει,αλλα εχω στο χερι την προσφορα του ram και μετα παω μαλλον για forthnet και ο θεος βοηθος.. Βασικά, δεν έχω καταλάβει το πακέτο της φορθ μέχρι τι ταχύτητες δίνει; Το σαιτ λέει Απεριόριστο broadband internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα στην αγορά, έως 24Mbps. Kαι πιο κάτω Στις περιοχές που προσωρινά δεν υπάρχει κάλυψη του ιδιόκτητου δικτύου Forthnet η υπηρεσία διατίθεται στην ταχύτητα του 1Mbps. Απ'ότι ξέρω στο Ηράκλειο δεν έχει έρθει ακόμα το δικό της δίκτυο. Άρα εγώ που είμαι σε περιοχή με κάλυψη, τι ταχύτητες θα έχω περίπου; Ο ΟΤΕ δίνει σαν ανανέωση μέχρι 2. Αφου το site λεει πως δεν εισαι μεσα σε περιοχη που να καλυπτεται απο το ιδιοκτητο της forthnet,αρα εχεις 1mbit μεχρι να ερθει και εκει το δικτυο της,οποτε και αυτοματα αναβαθμιζεσαι σε 24mbit.(αν εχεις παρει το πακετο με τα 24mbit εννοειται,διαφορετικα 10)Ριξε μια ματια και στα αντιστοιχα topic,ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικα.
Em_Zed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αφου το site λεει πως δεν εισαι μεσα σε περιοχη που να καλυπτεται απο το ιδιοκτητο της forthnet... Όχι ρε, είμαι ! Όταν βάζω τον αριθμό του τηλεφώνου εκεί που λέει δείτε τις περιοχές κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet εδώ. ανοίγει ένα παράθυρο που λέει Διαθεσιμότητα broadband υπηρεσιών Forthnet 2play & Forthnet ADSL: Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στην περιοχή σας. Αλλά όπως είπα και πριν, είχα ακούσει ότι στο Ηράκλειο δεν έχει έρθει ακόμα το δικό της δικτύο.. Μάλλον θα πάρω τηλέφωνο για να το διευκρινήσω. ...(αν εχεις παρει το πακετο με τα 24mbit εννοειται,διαφορετικα 10). Αυτό δε το 'πιασα.. Έχει και άλλα πακέτα; Γιατί στο site βλέπω μόνο αυτό με τα 24.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 otan eisai sto idiokthto paizeis ews 24mbit...otan den eisai paizeis sto 1mbit...kati exei mperdepsei mou fainetai GiO...
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μωρε ξερω τι λεω,απλα ειπε νωριτερα το παιδι Απ'ότι ξέρω στο Ηράκλειο δεν έχει έρθει ακόμα το δικό της δίκτυο. Άρα εγώ που είμαι σε περιοχή με κάλυψη, τι ταχύτητες θα έχω περίπου; Και μια και βλεπω περιοχη:Hρακλειο,υποθετω πως ειναι στο Ηρακλειο και δεν εχει το ιδιοκτητο δικτυο. Για τα υπολοιπα περι forthnet Em_Zed,ριξε μια ματια στο αλλο topic.
Em_Zed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Νεότερες εξελίξεις : Πέρασα από τα γραφεία της εδώ φορθ, και ρώτησα. Το ιδιόκτητο έρχεται τέλη Νοεμβρίου. Μέχρι τότε μου είπε ότι οι κλήσεις θα είναι μέσω ΟΤΕ και όταν έρθει το ιδιόκτητο η αποδέσμευση γίνεται σε ενάμιση μήνα. Όταν της είπα ότι είμαι ήδη σε φορθ για σταθερή μου είπε να κάνω το double play αλλά και πάλι θέλει αίτηση αλλαγής από το τρέχων πρόγραμμα. Πάνω στο γραφείο της είχε τουλάχιστον 25 φωτοτυπίες ταυτότητας και την ρωτάω, για συνδέσεις είναι όλα αυτά, ναι απαντάει... Μετά πήρα το 134 και ρώτησα ποια είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορώ να κάνω ανανέωση και μου είπε 8Μβ, που είναι 48 έουρος ο μήνας. H αμέσως μικρότερη είναι στα 4 θαρρώ με 38 και η 2 με 29. Ψήνομαι για τα 2 ή τα 4. Δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το ιντερνετ του οτε αλλά με τίποτα δεν αντέχω να περάσω 1 μήνα (και αν είναι τόσο!) με pstn και αναμονές και τηλέφωνα και αιτήσεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μωρε ξερω τι λεω,απλα ειπε νωριτερα το παιδι Και μια και βλεπω περιοχη:Hρακλειο,υποθετω πως ειναι στο Ηρακλειο και δεν εχει το ιδιοκτητο δικτυο. Για τα υπολοιπα περι forthnet Em_Zed,ριξε μια ματια στο αλλο topic. h Forthnet den dinei 10mbit apo ton Maio omws...ta ekane 24mbit...gia auto lew oti kati mperdepses (h anti gia 10 egrapses 1+emoticon? )
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 h Forthnet den dinei 10mbit apo ton Maio omws...ta ekane 24mbit...gia auto lew oti kati mperdepses (h anti gia 10 egrapses 1+emoticon? ) A αυτο εννοουσες!Μy mistake τοτε! Em_Zed λιγο ακριβουτσικα μου φαινεται εμενα,για αυτο και λεω πως θα παω καπου αλλου κ ας χρειαστει να περιμενω και κανα μηνα.
Em_Zed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Aκριβά, ε; Από τα 4 και πάνω ναι, αλλά τα 2, πχ, μου φαίνεται καλή η τιμή. Θα μου πεις με τόσα η φορθ σου δίνει πολλά παραπάνω.. Αν μπορούσα να κρατήσω αυτή την ταχύτητα και να περιμένω για την αίτηση, πάει κι έρχεται...Αλλά να'μαι πάλι στο pstn και να περιμένω και τόσο καιρό.. Μάλλον θα πάω με τον ΟΤΕ για το εξάμηνο, για να δω και πως θα πάει το ιδιόκτητο της φορθ όταν μπει και μετά βλέπομε. Ευχαριστώ πολύ.
kostaspatra Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ευτυχως που εχω βαλει το onlineeye να τσεκαρει τι εχει κατεβει και κανω κρατει.. Απο το site my.otenet.gr πατας Web Self care,δινεις κωδικό και συνθηματικο πελατη και στην επομενη σελ. πατάς Γενικές πληροφορίες. Αριστερά βαζοντας "λογαριασμοι και υπηρεσίες" κανεις κλικ στο adsl Service που συνοδευεται απο το username σου.Στη σελιδα που σου ανοίγει κανεις κλικ κατω στο κουμπί αναλυση χρήσης.Ετσι σου εμφανιζει την συνολική κινηση ανα μήνα.Αν θες να μετατραπει το πακετο απο trial σε απεριοριστου ογκου,παιρνεις 134 για να σου "ανοιξουν" το bandwith (ακομα και πριν ληξει το 2μηνο).Δεσμευση 6 μήνες με το κλασσικο τιμολογιο - 18,5 ευρω για 768 κλπ.Μεχρι 31/10 δωρο ασυρματο ρουτερ ή εξωτερικος σκληρός
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Απο το site my.otenet.gr πατας Web Self care,δινεις κωδικό και συνθηματικο πελατη και στην επομενη σελ. πατάς Γενικές πληροφορίες. Αριστερά βαζοντας "λογαριασμοι και υπηρεσίες" κανεις κλικ στο adsl Service που συνοδευεται απο το username σου.Στη σελιδα που σου ανοίγει κανεις κλικ κατω στο κουμπί αναλυση χρήσης.Ετσι σου εμφανιζει την συνολική κινηση ανα μήνα.Αν θες να μετατραπει το πακετο απο trial σε απεριοριστου ογκου,παιρνεις 134 για να σου "ανοιξουν" το bandwith (ακομα και πριν ληξει το 2μηνο).Δεσμευση 6 μήνες με το κλασσικο τιμολογιο - 18,5 ευρω για 768 κλπ.Μεχρι 31/10 δωρο ασυρματο ρουτερ ή εξωτερικος σκληρός Γλυτωσα 6-7 κλικ με το online eye δηλαδη,για καθε φορα που ελεγχα το download. Περα απο την πλακα τωρα,κατεβηκαν 1100mb απο την συγκεκριμενη προσφορα,μεχρι τηνα παρασκευη το βραδυ οπου και αυτοματα κοπηκε η γραμμη και τωρα περιμενω τη ενεργοποιηση της προσφορας της altec απο το ram.(ελπιζω οταν γυρισω σπιτι να ναι ετοιμη!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.