Em_Zed Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μάλιστα.. Πιστεύω ότι για την χρήση που το θέλω, είναι μια χαρά. Μένει μόνο να ξεκαθαριστεί αν υπάρξει πρόβλημα ή κόλλημα σε περίπτωση που θελήσω να συνεχίσω με forthnet. Euχαριστώ πολύ.
louben Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 ενταξει παιδια εγω το πηρα αν και εχω ηδη connx μονο για το μοντεμ.^.5 ευρω τι ψυχη εχουν????
datanet Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αν υπαρχει γραμμή ή εχεις κανει αιτηση και ακομα δεν ενεργοποιήθηκε δεν ισχυει για σενα η προσφορά.το κουπονι ειναι για οσους δεν έχουν γραμμή. αφορά και γραμμή και συνδρομή. Εγω εχω στην Αθηνα ADSL(otenet), κ ειμαι φοιτητης στη .... Θα παρω την προσφορα ή θα μου πουν οτι εχω. Κ τα δυο τηλεφωνα ειναι στου πατερα μου το ονομα. Πιστευω οτι κανονικα δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι θα "κοιτανε" το νουμερο του τηλεφωνου που θελω να κανω συνδεση κ γραμμη ADSL, πραγμα που εδω στη Σαμο δεν το εχω κανει... Τι λετε? Τελικα με το τελος απενεργοποιησης τι παιζει? θα κοστισει τιποτα? ξερει κανεις? Κρυβει καμια παγιδα η προσφορα?
Zannis67 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ που το δοκίμασα πάντως έχω να πω πως χτες πηρα για ενεργοποίηση το 134, σήμερα με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων από τον ΟΤΕ και από το μεσημέρι έγινε η αλλαγή της γραμμής, οπότε από απόψε έχω κανονικά σύνδεση....Αν υποθέσουμε πως κανονικά θέλουν 10 εργάσιμες ( εμπειρία προσωπική από μια σύνδεση Conn-x που έκανα αλλού πριν 20 μέρες) αυτό αποτελεί χρόνο ρεκόρ...Επισημαίνω πως μένω Αθήνα -Παγκράτι και ούτως ή άλλως ετοιμαζόμουν για σύνδεση adsl και πιθανότατα conn-x. Τώρα μάλλον μόλις τελειώσει θα κάνω μια μετατροπή σε αορίστου.
Em_Zed Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Πήρα κι εγώ το 134 να τους ρώτησω για το τέλος ενεργοποίησης (που μου είπαν οτι είναι ήδη στο πακέτο) και το βασικότερο, αν όταν τελειώσουν οι 2 μήνες υπάρξει πρόβλημα όταν περάσω σε άλλο πάροχο. Και οι 2 κοπέλες με διαβεβαίωσαν οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν θελήσω να κάνω κάτι τέτοιο. Θα δείξει.. Τώρα δεν μένει παρα να το ενεργοποιήσω κάτι που οι ίδιες κοπέλες μου είπαν ότι παίρνει 3-4 εργάσιμες. Αgain, θα δείξει !
titikos46 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ που το δοκίμασα πάντως έχω να πω πως χτες πηρα για ενεργοποίηση το 134, σήμερα με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων από τον ΟΤΕ και από το μεσημέρι έγινε η αλλαγή της γραμμής, οπότε από απόψε έχω κανονικά σύνδεση....Αν υποθέσουμε πως κανονικά θέλουν 10 εργάσιμες ( εμπειρία προσωπική από μια σύνδεση Conn-x που έκανα αλλού πριν 20 μέρες) αυτό αποτελεί χρόνο ρεκόρ...Επισημαίνω πως μένω Αθήνα -Παγκράτι και ούτως ή άλλως ετοιμαζόμουν για σύνδεση adsl και πιθανότατα conn-x. Τώρα μάλλον μόλις τελειώσει θα κάνω μια μετατροπή σε αορίστου. Καλοριζικο καλο ειναι, για μικρες απαιτησεις,δεν ειναι ασχημο.
titikos46 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω εχω στην Αθηνα ADSL(otenet), κ ειμαι φοιτητης στη .... Θα παρω την προσφορα ή θα μου πουν οτι εχω. Κ τα δυο τηλεφωνα ειναι στου πατερα μου το ονομα. Πιστευω οτι κανονικα δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι θα "κοιτανε" το νουμερο του τηλεφωνου που θελω να κανω συνδεση κ γραμμη ADSL, πραγμα που εδω στη Σαμο δεν το εχω κανει... Τι λετε? Τελικα με το τελος απενεργοποιησης τι παιζει? θα κοστισει τιποτα? ξερει κανεις? Κρυβει καμια παγιδα η προσφορα? Για επαρχια δεν εχεις και αλλη λυση νομιζω οπως απο οτι βλεπω στο προφιλ σου στην Αθηνα υπαρχουν και καλλιτερες επιλογες.
Zannis67 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καλοριζικο καλο ειναι, για μικρες απαιτησεις,δεν ειναι ασχημο. Βασικά ναι... Το μεγάλο φόρτο τρώει το δίκτυο στη δουλειά , δηλ από εκεί έρχονται όλα τα... "βαριά" χαρτιά... Αλλά για browsing - χάζεμα και κατέβασμα κανενός προσωπικού mail από το σπίτι ειναι ό,τι πρέπει.
nikoskourtis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 στο http://www.contra.gr εχει την ιδια προσφορα χωρις να δινει μοντεμ ομως. Ειναι δωρεαν.
kostelo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μια ερωτηση κι απο μενα. Εχοντας ηδη connex εδω Χαλκιδα και πειτε οτι το ενεργοποιω το demo στο σπιτι μου στην Αθηνα που σπουδαζω. Αν καταναλωσω το 1 GB που δινουν συνολικα, η γραμμη του ADSL συνεχιζει να υφισταται για ολο το 2μηνο? Δηλαδη θεωρητικα θα μπορω να μπαινω απο κει με τους κωδικους που εχω κανονικα απο το connex, αφου ληξει το δοκιμαστικο ή κοβεται και η γραμμη απο την ωρα που ληξουν και οι δοκιμαστικοι κωδικοι? :-? (Να επισημανω οτι ειναι σε διαφορετικα ονοματα οι γραμμες οποτε κωλυμμα δε νομιζω να παιζει.)
wgibson Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 θα μπαινουν ρε παιδια κωδικοι πχ απο forthnet?
jtant Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά είδα στα περίπτερα κρεμασμένο ένα περιοδικό (pc magazine νομίζω) και είχε μέσα ένα πακέτο conn-x δωρεάν με modem, κομπλέ!! Θέλω να ρωτήσω το πήρε κανείς ή είναι καμιά κομπίνα? Το πήρα...αλλά δεν αναγνωρίζεται το μόντεμ, από το σύστημα και γενικά -απ'ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω - υπάρχει γενικό πρόβλημα !!! Τζάμπα το πήρα...:|
wgibson Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 ενταξει παιρνει κωδικους απο φορθνετ αλλα εχω μια απορια , δεν μπορω να κανω uploading το speedtest της forthnet αργει βασανιστικα να εκτελεστει (το upload test) ενω οτι παω να κανω upload απο τχτ μεχρι εικονα κολλαει η σελιδα , δεν μπορω να στειλω ουτε μαιλ ενω το download κυμαινεται γυρω στα 40-50kbps καμια ιδεα??? μηπως φταιεi το baudtec???? το εμυλε παντως δουλευει καλα....
george1994 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2007 Εγώ που το δοκίμασα πάντως έχω να πω πως χτες πηρα για ενεργοποίηση το 134, σήμερα με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων από τον ΟΤΕ και από το μεσημέρι έγινε η αλλαγή της γραμμής, οπότε από απόψε έχω κανονικά σύνδεση....Αν υποθέσουμε πως κανονικά θέλουν 10 εργάσιμες ( εμπειρία προσωπική από μια σύνδεση Conn-x που έκανα αλλού πριν 20 μέρες) αυτό αποτελεί χρόνο ρεκόρ...Επισημαίνω πως μένω Αθήνα -Παγκράτι και ούτως ή άλλως ετοιμαζόμουν για σύνδεση adsl και πιθανότατα conn-x. Τώρα μάλλον μόλις τελειώσει θα κάνω μια μετατροπή σε αορίστου. Ki emena i energopoiisi egine se 1 mera, tous peira tilefwno to prwino tis mias imeras kai tin alli mera to prwi pou to dokimasa itane energopoiimeno me polu kali grammi kai xwris kanena provlima. Me pliroforisane oti pera tou 2minou, ean kanw tin dindesi aoristou, tha mporw na parw dwrean ena asurmato router/modem H' ena forito skluro sta 80GB. Sto spiti paliotera (me HOL) mou peire kapoies imeres na energopoithei i sinedesi alla me polla provlimata. Omws o OTE itane entaxi kai eixe erthei arketes fores gia na elegksi tin grami. Kai kati pou eida exthes, tin idia prosfora alla xwris ton eksoplismo dinei kai ena gunaikio pairiodiko ( to mirror nomizw me 1,5 Euro) kai me energopoiisi ean den kanw lathos mexri 30/11.
Em_Zed Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα μπορείς να τελειώσεις 1gb.. Ούτε μήνας δεν έκλεισε και χθες με πήρε ένας κύριος από τον ΟΤΕ και μου είπε ότι πλησιάζω το όριο του trial που έχω αγοράσει και αν θέλω να κάνω ανανέωση. Οι ταχύτητες που παίζουν και οι τιμές τους είναι οι εξής : - 768 / 18.5 ευρώ το μήνα - 1024 / 21 - 2048 / 29 Τον ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα αν εγώ θέλω να συνεχίσω με άλλο πάροχο και μου είπε με λίγα λόγια, 'μα γιατί, αφού το πακέτο του ΟΤΕ είναι πολύ ανταγωνιστικό!' Aυτό που κράτησα εγώ είναι ότι πρέπει πάλι να περιμένω ενεργοποίηση από την άλλη εταιρεία, να νοικιάσει την πόρτα και άλλα τέτοια ωραία. Και φυσικά, αυτό που δεν μου είπε είναι ότι δεν μπορώ να το διακόψω εάν δεν περάσουν 6 μήνες. Δε ξέρω γιατί, αλλά πάντα ήθελα να έχω forthnet, τον οτε δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα, ειδικά με αυτά που έχω ακούσει εδώ. Απλά έχω συνηθίσει τώρα - σε αυτό φαντάζομαι πόνταραν με αυτή την κίνηση- και άντε πάλι από την αρχή αιτήσεις, και αναμονές και γιατί δεν είναι έτοιμο...Και φυσικά δε θα με χαλάσει και ο εξωτερικός σκληρός! Το έχει κάνει κανείς αυτό με την ανανέωση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.