Προς το περιεχόμενο

ADSL για 2 μήνες (conn-x) από περιοδικό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι να ψαξουμε;

μαλλον μιλας για αλλο πραγμα

το κουτι που περνεις μαζι με το περιοδικο δινει την γραμμη adsl και τους κωδικους για την otenet

ειναι οντως για 1gb τον μηνα αλλα για καποιον που τωρα ξεκιναει να βαζει adsl ειναι υπεραρκετα καθως οι περισοτεροι θελουν λιγο email λιγο ΙΕ λιγο youtube και τελος (ολοι οσοι κατεβαζουν το internet τοπικα στον δισκο τους προφανος εχουν ηδη βαλει adsl)

πληρες πακετο adsl δηλαδη για καποιον που δεν ειχε ποτε πριν τιποτα

για πες μας τι βρηκες εσυ με το ψαξιμο που εκανες;

ναι για αυτο λεω παιχνιδι υπαρχουν καποιοα πραγματα που δεν ανφερονται ασε που δεν συμφερει γιατι πρεπει να εχεις γραμμη dsl σου δινει μονο username kai password ολα τα αλλα ειναι δικα σου ψαξτο λιγο και θα δεις τι εννοω
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδες δε μου δουλεύει.

Η γραμμή συγχρονίζει μεν (στην υπάρχουσα σύνδεση μου 4net) αλλα λέει οτι έχω λάθος κωδικό.

Δέ δέχεται ούτε το [email protected] , ούτε ένα άλλο otenet που έχω απο τη δουλειά . χμ.

(Φλώρινα)

ps

δοκίμασα τους drivers apo crypto f200 v1 v2 & v3 αλλα τα ίδια

καμια ιδέα?

λέτε να μού έτυχε χαλασμένο ή να τα έχουν κλειδωμένα ... μπα...

Δημοσ.
Για μενα το πιο σημαντικό, αν σκέφτεστε να το ενεργοποιήσετε ειναι να ξεκαθαριστεί αν:

1. Αν ληξει το 2μηνο, να σου κοπεί αυτόματα η πρόσβαση (γραμμη και isp), και να μη τη γυρίσουν αυτόματα σε αορίστου, εκτος φυσικά αν το ζητήσει ο πελάτης. και φυσικά να ειναι δυνατή η απροβλημάτιστη αίτηση γραμμής απο άλλον isp, χωρις μπλεξίματα.

Δηλ, μην μου πουν (μετα τη ληξη του 2μηνου), οταν κανω αιτηση για ON/forthnet/Hol/Wind/Tellas... ξερετε έχετε ήδη connex , ζητηστε διακοπή, το αιτημα δεν προχωράει, κλπ...

2. Αν ξεπεραστει το 1gb κίνησης, επίσης να σου κοπεί η πρόσβαση και όχι να δεις τίποτα χρεώσεις ογκοχρέωσης μετα απο 2 μηνες στον τηλεφωνικό λογαριασμό.

Δεν λεω οτι αυτά ισχύουν. Λέω οτι πριν ζητησετε πρόσβαση, να τα ρωτήσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.

[/color][/size]

όσον αφορά αυτά, έμαθε κανένας κάτι???

παλιότερα, που κοιτούσα κάτι προσφορές, η connex είχε αυτή με τα 768/192 30ε...

επειδή ένας φίλος μου ενδιαφερόταν για μία φθηνή σύνδεση, και δεν είχε απαιτήσεις σε ταχύτητες, πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών, και όταν ρώτησα αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, κάποιο κόστος ενεργοποίησης, μου είπαν όχι, απλά αν θελήσω να την απενεργοποιήσω θα πληρώσω κάπου 80ε για να αποδεσμευτεί!!!!

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και στις ''τζάμπα'' συνδέσεις που λανσάραν στο PCmagazine, (το αγόρασα μόνο και μόνο για να έχω ένα modem στην άκρη),

μιλάμε για τεράστια απάτη προς τους ανυποψίαστους ''δοκιμαστές'', και την χρεώνω όχι μόνο στην connex, που έτσι κι αλλιώς καμμία εκτίμηση δεν τρέφω για την αφεντιά της, αλλά και στο PCmagazine, που το θεωρώ αρκετα αξιόπιστο περιοδικό στο χώρο του!

Δημοσ.

telika kati paizei me to desktop. to evala sto laptop kai ola kala

(evala katef8eian tous drivers tou crypto f200 v3)

mexri pote mporoume na to energopoihsoume?

Dhladh an h syndesh mou (4net) teleionei se 4 mhnes mporo na xrhsimopoihso to paketaki tou demo tote?

Δημοσ.
mexri pote mporoume na to energopoihsoume?

Μέχρι 31/10/2007.

Σήμερα το πρωί το πήρα κι εγώ.. Τόσο καιρό είμαι με dial up και όλο λέω να βάλω dsl.. Όχι επειδή θέλω να κατεβάσω όλη την 20th century fox, αλλά γιατί έχω κουραστεί να περιμένω 4-5 λεπτά (στην καλύτερη που κατεβάζει με >4 kb) για να πάρω ένα αρχείο του 1mb.

Μερικές ερωτήσεις :

- Yπάρχει κάποια χρέωση; Πχ, τώρα όταν μπαίνω χρεώνομαι στον ΟΤΕ όσο μια αστική κλήση. Μαυτό εδώ, πως γίνεται η χρέωση;

- Το όριο του 1gb σημαίνει ότι αν εγώ κατεβάσω σε μια μέρα ένα αρχείο 1gb σταματάει το browsing ή μόνο το downloading ?

- Mετά την λήξη του, έχουμε μάθει αν χρειάζεται κάποια διαδικασία για την διακοπή χρήσης, και το κυριότερο, εάν υπάρχει, κοστίζει κάτι;;

-Υπάρχει πρόβλημα αν επιλέξω να συνεχίσω με άλλον isp ?

Δημοσ.

1) οχι δεν χρεώνεσαι..

2) και τα 2 σταματάνε..

3) δεν ξέρω

4) νομίζω πως πρέπει να κάνεις διακοπή γραμμής... περιμένεις 20 μέρες για να συνδεθείς με αλλη εταιρεία.. εκτός αν δουλεύει η φορητότητα..

Δημοσ.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, πρέπει να υπάρχει ήδη γραμμή dsl στο σπίτι ή σου βάζει ο ΟΤΕ την γραμμή με το που τους πάρεις τηλέφωνο και τους πεις για την προσφορά από το περιοδικό?

Δημοσ.

Αν υπαρχει γραμμή ή εχεις κανει αιτηση και ακομα δεν ενεργοποιήθηκε δεν ισχυει για σενα η προσφορά.

το κουπονι ειναι για οσους δεν έχουν γραμμή. αφορά και γραμμή και συνδρομή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε androu.

Α, και κάτι άλλο που με ρωτάνε εδώ στο γραφείο. Έχεις όριο 1gb ανά τι; 1gb tην μέρα, τον μήνα; Το έχει δει πουθενά κανείς αυτό, γιατί όσο κι αν έψαξα στο φυλάδια δεν βρήκα κάτι σχετικό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...