Sebastienomnia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδιά είδα στα περίπτερα κρεμασμένο ένα περιοδικό (pc magazine νομίζω) και είχε μέσα ένα πακέτο conn-x δωρεάν με modem, κομπλέ!! Θέλω να ρωτήσω το πήρε κανείς ή είναι καμιά κομπίνα?
alt10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δεν το εχω δει αλλα ειχα ακουσει παλιοτερα οτι πρεπει να εχεις κενη την dsl σου γραμμη (αρα να προυπαρχει μια γραμμη οτε κενη ) ωραιο κολπο και μετα σε βαζουν κανονικα στο παιχνιδι
manitaroulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ti paixnidi re file? An goustareis sunexizeis ote, an oxi pas allou... Ypografeis kana sumvolaio? Desmeuesai pouthena? Ti thewries sunomosias einai autes? As sovareutoume ligo, sou dinei tzapa internet, psinesai? sunexizeis, oxi? to koveis i pas allou!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 exei limit 1gb nomizw...
alt10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ναι για αυτο λεω παιχνιδι υπαρχουν καποιοα πραγματα που δεν ανφερονται ασε που δεν συμφερει γιατι πρεπει να εχεις γραμμη dsl σου δινει μονο username kai password ολα τα αλλα ειναι δικα σου ψαξτο λιγο και θα δεις τι εννοω
random Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Η προσφορά ειναι σαν αυτή του contra.gr http://www.contra.gr/connxtrial/ αλλα με το pcmag παιρνεις και το usb modem με το περιοδικό απο το περιπτερο. Το περιοδικό εχει την ίδια τιμη ( 6,5 ευρω ) αλλα δεν περιεχει το συνηθισμένο dvd αυτό το μήνα. To conn-x trial είναι η παροχή conn-x για περίοδο δοκιμής 2 μηνών και περιλαμβάνει: * πρόσβαση ADSL 768/192 Kbps * σύνδεση internet ορισμένου όγκου 1Gbyte, χωρίς δυνατότητα υπέρβασης αυτού * τέλος ενεργοποίησης ADSL Προϋποθέσεις απόκτησης conn-x trial To conn-x trial είναι δοκιμαστικό πακέτο γρήγορου internet και ΔΕΝ διατίθεται: * εάν έχεις ήδη ADSL από τον ΟΤΕ ή έχεις ήδη υποβάλλει αντίστοιχο αίτημα * εάν στο παρελθόν είχες προμηθευτεί ADSL πρόσβαση από τον ΟΤΕ * για τηλεφωνικές συνδέσεις που είναι PCM ή σε ONU (Οπτική Ίνα) * σε περιοχές που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ADSL (Ελεύθερες Πόρτες) * εάν δεν έχεις τηλεφωνική σύνδεση ΟΤΕ ------------------------------------------- ειναι μια καλή προσφορά για οσους ειναι ακομα σε dial-up ή χωρις καθολου συνδεση. λειτουργεί και σε γραμμη PSTN και σε ISDN με τον αναλογο σπλιτερ, που περιεχει στο κουτι. . Tο μοντεμακι ειναι της πλάκας φυσικά, μονο usb. καλό για 2 μηνες χρήση ή αν ειχατε παλιό usb ασύμβατο με vista, αυτό οπως λένε παιζει στα βιστα. BaudTec C802USB-A0 ISDN/PSTN Η συσκευασία περιλαμβάνει το USB Mοdem, 2 splitter (PSTN/ISDN) 2 τηλεφωνικά καλώδια RJ11, ένα καλώδιο USB, CD εγκατάστασης και Οδηγίες. --------------------------------------------- Για μενα το πιο σημαντικό, αν σκέφτεστε να το ενεργοποιήσετε ειναι να ξεκαθαριστεί αν: 1. Αν ληξει το 2μηνο, να σου κοπεί αυτόματα η πρόσβαση (γραμμη και isp), και να μη τη γυρίσουν αυτόματα σε αορίστου, εκτος φυσικά αν το ζητήσει ο πελάτης. και φυσικά να ειναι δυνατή η απροβλημάτιστη αίτηση γραμμής απο άλλον isp, χωρις μπλεξίματα. Δηλ, μην μου πουν (μετα τη ληξη του 2μηνου), οταν κανω αιτηση για ON/forthnet/Hol/Wind/Tellas... ξερετε έχετε ήδη connex , ζητηστε διακοπή, το αιτημα δεν προχωράει, κλπ... 2. Αν ξεπεραστει το 1gb κίνησης, επίσης να σου κοπεί η πρόσβαση και όχι να δεις τίποτα χρεώσεις ογκοχρέωσης μετα απο 2 μηνες στον τηλεφωνικό λογαριασμό. Δεν λεω οτι αυτά ισχύουν. Λέω οτι πριν ζητησετε πρόσβαση, να τα ρωτήσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.
manitaroulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Meta tous 2 mines kovetai. Meta to 1g covetai
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το πήρα και εγώ. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι δεν ήταν για γραμμές που είχαν ήδη dsl. Τζάμπα φορτώθηκα το μόντεμ.
gfilippas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έβρισκα κάποιον θα το έκανα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις κάτι από αυτό.
Greek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αν έβρισκα κάποιον θα το έκανα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις κάτι από αυτό. Φιλε αυτα που εχει το πακετο ξεπερνουν τα 6,5 ευρω που εδωσες για να το παρεις, (ενοω τα 2 splitter, τα 2 καλωδια συνδεσης τηλεφωνου και το καλοδιο USB μαζι με το modem) Οποτε αστα καπου στην ακρη σε περιπτωση που χρειαστουν, η κανε δωρο το κουτι σε κανα ξαδερφο, θεια κτλ που δεν εχουν βαλει adsl να την γευτουν (μετα αμα ξεκολισουν να μου τρυπισεις τη μυτη )
androu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 πάντως κάτι δεν πάει καλά με την εγκατάσταση του modem.. ..
androu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τo pc μου δεν πάει καλά... ακυρο το απο πάνω.. δουλεύει οκ το μόντεμ.! ειναι με τους drivers του crypto.. ίδιοι.. !
iceman79 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 den syndeetai (pstn) oute me thn syndesh forthnet pou exo poio montelo crypto. na valo ekeinous les?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.