Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα μάλλον με drwtsn32.exe

tsouk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε προτού ανοίξω νέο θέμα έκανα μια αναζήτηση με key το drwtsn32.exe αλλά δε βρήκα κάτι που να είναι παρόμοιο με περίπτωση μου αν υπάρχει κάτι παρακαλώ δώστε Link.

Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής :

Όταν ανοίγω τον σκληρό D: που είναι partitioned με τον C: και πάω να παίξω ή γενικότερα έστω και αν επιλέξω κάποια αρχεία Video κολλάει το σύστημα κ μόνο αφού τερματίσω το drwtsn32.exe από το task manager επανέρχεται.Το θέμα είναι πως το κάνει μόνο σε συγκεκριμένα αρχεία Video τα οποία όπως παρατήρησα μόλις ,είναι αρχεία τα οποία έχω κατεβάσει μέσω FTP Client το Filezilla.

Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα ρε παιδιά γιατί ούτε καν να τα διαγράψω δε μπορώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit :ΧΑ του την έφερα του παλιοσυστήματος κατάφερα να διαγράψω τα περισσότερα αν και δεν είναι αυτό το ζητούμενο.Το πρόβλημα συνεχίζεται οπότε όποια βοήθεια δεκτή.

Δημοσ.

Βασικα βλεπω οτι το Activemovie Window εχει προβλημα τι ειναι αυτο προγραμμα ?

αν ναι τότε ξυλωσετο σε ρημάζει τους πόρους και σου πετάει error συνεχεία.για να λυθεί το μήνυμα τις εικόνας που μου δειχνης

χρειαζεσαι αυτο το οποίο κάνει τέλειο registry scan και θα σου βρει όλα τα λάθη και θα είσαι ΟΚ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γράφω εδώ επειδή εχω το ίδιο πρόβλημα και απο τα αναφερθέντα λυση δεν βρήκα..

Ξεκινάω να τρέξω αρχείο .avi και αμέσως με οτι πρόγραμμα και να το τρέξει βγάζει σφάλμα αρχικά για το πρόγραμμα και αν δεν το κλείσω αμέσως και για το explorer.exe

Εκανα τη διαδικασία για να σβήσω το drwtsn32.exe απο το registry οπως περιγράφεται στο site της microsoft. Σταμάτησε να τρέχει το συγκεκριμένο και δεν εμφανίζεται πλέον στο task manager στις διεργασίες.

Το πρόβλημα μου όμως ειναι οτι συνεχίζει να σκαλώνει οταν βάζω να παίξει αρχεία βίντεο..

Έκανα σκαν με Nod, Outpost firewall, spyware doctor 6 , registrybooster2009 ολα τα βρίσκουν πλέον πεντακάθαρα

Αν έχετε καμία ιδέα θα το εκτιμούσα γιατι εχω σπάσει το κεφάλι μου.

Πλεον στο task manager εμφανίζει 7 svchost.exe να τρέχουν , πραγμα που δεν μου φαινεται και πολύ καλό.

Δεν είμαι και ο πλέον ειδήμων οπότε μπορεί να μου έχει ξεφύγει κατι που έπρεπε να είχα κανει..

Με τα πολλα βρηκα τη λύση για το πρόβλημα οποτε γράφω για κάθε ενδιαφερόμενο

Εσβησα οτι codec είχα εκανα ενα restart και ολα οκ.. δεν ξερω ποιος εφταιγε αλλα ξερω οτι λυθηκε..

• 7 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...