beastgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα site που να κατεβαζεις ταινίες ΝΟΜΙΜΑ. Να πληρώνεις κατιτίς προφανώς και να τις κατεβάζεις σε divx φορματ και να σβήνονται πχ σε μια μέρα αυτόματα. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
Dawndeath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 δν ξερω αλλα σιγουρα το γοογλη βοηθαει πριν ρωτησουμε...ψαξτο δεν νομιζω να σου παρει πανω απο 10' εκτος αν εχεις ψαξει ηδη..καληνυχτα...
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το να ναι σε DivX και να σβήνονται σε μια μέρα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΕΚτός και αν είναι ταινίες σε εκτελέσιμα αρχεία (*.exe). Καληνύχτα και από μένα. Hahhhh! I'm yawning.
bchris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν μπορω να το τεκμηριωσω αυτο που θα πω, γιατι δεν θυμαμαι ουτε url ουτε πηγη. Παλιοτερα ειχα διαβασει ομως, οτι καποιος ειχε ριξει μια τετοια προταση στο τραπεζι και ειχαν βγαλει αφρους οι μεγαλοι του χωρου (=sony). Τα συμφεροντα ειναι πολλα, απο video club μεχρι εργοστασια DVD. Πραγματικα δεν νομιζω να συμφερει πολλους κατι τετοιο.
great Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 και εγώ έψαχνα κάτι τέτοιο πριν απο καιρό αλλα δυστυχώς δεν υπάρχει σε ευρώπη...από αμερική υπάρχει το amazon που έχει download και φυσικά το καλύτερο όλων το netflix.com καθώς και το http://www.bittorrent.com εγώ βαριέμαι να πηγαίνω στο video club μιας και δεν μενω κεντρικα και ειναι μεγαλη αποσταση και δεν θέλω να κατεβάζω ηλίθια cam rips ταινίες, γιατί να μην υπάρχει ένα online σοβαρό ευρωπαϊκό video club όπως γίνετε στην αμερική δεν μπορώ να το καταλάβω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.