Προς το περιεχόμενο

MSN VIRUS ?

Dawndeath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MSN VIRUS ? βασικα ο τιτλος που εβαλα ισως να μην εχει σχεση απλα ηθελα να τραβηξω τα βλεματα γιατι εχω αναγκη αμεσης απαντησεις συγνωμη εκ΄των προτερων αν σας εσπασα τα νευρα...

αυτο ειναι το προβλημα

μιλουσα στο μσν με ενα φιλαρακι και σε μια στιγμη αρχιζει και μιλαει καποιος με το ονομα μου και αρχιζει και τον βριζει...βαζω καμερουλα να βλεπει τα χερια μου και τον λεω εγω δεν κανω τπτ συνεχιζει αυτος να βριζει στα ελληνικα παρακαλω κιολας αρχιζει να λεει κατι για κατι δουλειες στους η/υ και μολις βλεπω το μνμ κλεινω μσν ιντερνετ κλεινω η/υ μεχρι και το πολυμπριζο εβγαλα απο την μπριζα

μετα το κλεισιμο του μσν μπηκα σε ενα σιτε της οτενετ για μια μεταφραση π ηθελα να κανω με το συστραν και μ εστειλε κ "καλα" η οτενετ ενα αρχειο advertisment παταω ακυρω κλεινω ιντερνετ και βαζω το αβαστ να κανει τεστ για ιους 2 φορες δεν βρηκε τπτ...τεσπα αυτο π θελω να πω ειναι κινδυνευω? η πλακα μου εκανε πλακα το παιδι π μιλουσαμε στο μσν?? πραγματικα τα εχω παιξει...

Δημοσ.

Καποιος αλλος που σε ξερει προφανως χρησιμοποιοντας το δικο σου ονομα ξεγελασε την υπηρεσια msn της microsoft. Υπαρχει καποιο προγραμμα που κατα καποιο τροπο μπορει να κανει αυτο που λες. Δηλαδη μπορω εγω να πληκτρολογω κατι και να φενεται οτι το στελνεις εσυ... Ενας φιλος μου το εκανε αυτο αλλα δεν ξερω πως ακριβως. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις φαει ιο παντως...

Δημοσ.

φιλε εχω παθει και εγω κατι παρομοιο ομως...εκανα την βλακεια και δεχτηκα μια φορα ενα αρχειο zip και απο τοτε που το ανοιξα, το μσν στελνει μνμ σε οσες επαφες ειναι online. Μονο ομως που τα στελνει στα αγγλικα και δεν ειναι βρισιες, αλλα κατι...αλλες αϊδιες. Μαλλον παω για format...

Δημοσ.

1.ios pou na grafei sto msn kai malista ellinika den yparxei!

2....afou to evgales kai apo tin mpriza giati den ton petaxes kai apo to parathiro na isixaseis? :P

3. mallon einai kapio trojan kai sou kanoun plaka! gia kane ena scan gia spyware ktl.an den vrei tpt kai omos to provlima sinexisei trava ena format na ise sigouros

Δημοσ.
1.ios pou na grafei sto msn kai malista ellinika den yparxei!

2....afou to evgales kai apo tin mpriza giati den ton petaxes kai apo to parathiro na isixaseis? :P

3. mallon einai kapio trojan kai sou kanoun plaka! gia kane ena scan gia spyware ktl.an den vrei tpt kai omos to provlima sinexisei trava ena format na ise sigouros

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο στα 1 και 3. Ως προς το 2 εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να το ρίξει στην τουαλέτα και να τραβήξει το καζανάκι... :-P

Δημοσ.

Προσπάθησε να ανοίξεις το case και δές άν έχει χάσει το χρώμα της η cpu, άν έχει κοκκινωπό χρώμα σημαίνει πως έχεις κολλήσει κάποιο σοβαρό ιό και θα χρειαστείς αντιβιοτικά που υπάρχουν σε επιλεγμένα φαρμακεία. Επίσης πρόσεχε για τυχόν σκουλήκια (worms) που μπορεί να τρώνε την motherboad.

Μέχρι που να κάνεις αυτά που λέω μην το βάλεις στην μπρίζα το pc :mrgreen:

Πλάκα σου κάνανε χαλάρωσεεεεεε

Δημοσ.

εβαλα το αβαστ να κανει νορμαλ και υψηλη αναζητηση με το τελευταιο update αλλα δεν βρηκε τπτ οσο για το φορματ δεν παζει γιατι το πσ ειναι του αδερφου μου και θα με γδαρει ζωντανο και μετα θα με βαλει σε καυτη πισσα....

Δημοσ.
φιλε εχω παθει και εγω κατι παρομοιο ομως...εκανα την βλακεια και δεχτηκα μια φορα ενα αρχειο zip και απο τοτε που το ανοιξα, το μσν στελνει μνμ σε οσες επαφες ειναι online. Μονο ομως που τα στελνει στα αγγλικα και δεν ειναι βρισιες, αλλα κατι...αλλες αϊδιες. Μαλλον παω για format...

ontws kukloforei enas tetoios ios tis teleutaies meres...ton kollisan arketoi apo ta contacts mou...sou stelnei ena arxeio .zip upotithetai me lastnightphotos...kai sti sunexeia stelnei 4-5 akoma ..tou stil " check out this photo of us , when we were younger ..." kai kati tetoia....

PS:asxeto me to thema tou filou Dawndeath , alla mia kai anaferthike ...skeftika na pw kai to sugkekrimeno gia na prosexoun kai oi upoloipoi..

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
MSN VIRUS ? βασικα ο τιτλος που εβαλα ισως να μην εχει σχεση απλα ηθελα να τραβηξω τα βλεματα γιατι εχω αναγκη αμεσης απαντησεις συγνωμη εκ΄των προτερων αν σας εσπασα τα νευρα...

αυτο ειναι το προβλημα

μιλουσα στο μσν με ενα φιλαρακι και σε μια στιγμη αρχιζει και μιλαει καποιος με το ονομα μου και αρχιζει και τον βριζει...βαζω καμερουλα να βλεπει τα χερια μου και τον λεω εγω δεν κανω τπτ συνεχιζει αυτος να βριζει στα ελληνικα παρακαλω κιολας αρχιζει να λεει κατι για κατι δουλειες στους η/υ και μολις βλεπω το μνμ κλεινω μσν ιντερνετ κλεινω η/υ μεχρι και το πολυμπριζο εβγαλα απο την μπριζα

μετα το κλεισιμο του μσν μπηκα σε ενα σιτε της οτενετ για μια μεταφραση π ηθελα να κανω με το συστραν και μ εστειλε κ "καλα" η οτενετ ενα αρχειο advertisment παταω ακυρω κλεινω ιντερνετ και βαζω το αβαστ να κανει τεστ για ιους 2 φορες δεν βρηκε τπτ...τεσπα αυτο π θελω να πω ειναι κινδυνευω? η πλακα μου εκανε πλακα το παιδι π μιλουσαμε στο μσν?? πραγματικα τα εχω παιξει...

Παιδες χωρις παρεξηγηση αλλα κανενας δεν του απαντησε σοβαρα καλη η πλακα μεν αλλα το παιδι απαντηση ζητησε τεσπα.Φιλε μου πιθανον να σου εκανε πλακα ο φριεντ σ αλλα οντως υπαρχει ιοσ στο msn οπου στελνει λινκσ σε φριεντς ενο εσυ δν καταλαβενεισ εσυ.ο μονος τροπος να βγαλεισ αυτο τον ιο ειναι να πασ στο λινκ http://www.msnvirusremoval.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...