flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έχουν δημιουργηθεί θέματα με τα πιο ερωτικά τραγούδια, αλλά προτείνονται συνεχώς ξένα κομμάτια. Σκάφτηκα λοιπόν ότι είναι ευκαιρία να προτείνουμε ελληνικά τραγούδια που εξυμνούν τον έρωτα, μιας και ψάχνω κι εγώ για τέτοια τραγούδια, όπως το Φωτιά μου, του Πασχαλίδη. Για να κάνω λοιπόν την αρχή, λέω Φωτιά μου-Πασχαλίδης και το "Όλες του κόσμου οι Κυριακές"-Χάρις Αλεξίου
χάπι Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κάπου το έχω ξαναποστάρει αυτό... Τεσπά ! Το "απόλυτο" νομίζω είναι η "Μικρή Πατρίδα" του Παρ. Καρασούλου με τη φωνή του Θηβαίου ! Θα πω όμως κι άλλο ένα, μια και δεν πολυπιστεύω στα "απόλυτα" : τον "Αύγουστο" του Παπάζογλου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αγαπη μου (ετσι νομιζω λεγετε) Χατζης - Μαρινελλα
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Σ'αγαπω γιατι εισαι ωραια.Εκτελεση απ'τον Γιαννη Παριο.αυτο το τραγουδι απο μικρος το θεωρουσα το no.1
tzafarela Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Να κοιμηθουμε αγκαλια-Παπακωνσταντινου.... Απολυτο δεν ειναι, αλλα ειναι ακρως ερωτικο!
paschalia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα απο τα πρώτα του Πλούταρχου . Το αξεπέραστο ''Αχ κορίτσι μου'' . Όπως κ το ''Τρόμαξα'' του Κιάμου . Συνεχίζεται ..
parsifal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Σαν με κοιτάς Άλμπουμ: Εκείνο το καλοκαίρι (soundtrack της ομώνυμης ταινίας του Κλ.Κονιτσιώτη) Ερμηνεία: Αφροδίτη Μάνου, Γιάννης Φέρτης Μουσική: Γιάννης Σπανός Στίχοι: Αλέξης Αλεξόπουλος
skullman Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Ερωτόκριτος: Αποσπάσματα έχουν τραγουδηθεί από Ξυλούρη, Σκουλά, Μουντάκη, Μανωλιούδη και άλλους. Το πιο ερωτικό τραγούδι (ποίημα) που έχει ακουστεί ποτέ κατ' εμέ. Δυστηχώς μόνο οι Κρητικοί ως επί το πλείστον μπορούν να συλλάβουν την ομορφιά του, λόγω της χρήσεως ιδιωμάτων και της πολιτιστικής τους κληρονομιάς!
paschalia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Παρσιφαλ , με προκαλείς μ'αυτό το τραγούδι να κάτσω να ξεσκονίσω τον φάκελο με τα μπ3 . Κ επειδή άρχισα να το κάνω , θα πω για αρχή Τζενη Βανου ''Σ'αγαπώ σ'αγαπώ'' -Κουμιωτη Ρενα/τα περισσότερα γνωστά της .
prisila Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Mixalis Xatzigiannis-O bythos sou!!!! ο βυθος σου..ποσο τελειο μπορει να ειναι αυτο?)) θα προσθεσω αλλο ενα που μ αρρωσταινει θαρρεις οποτε τ ακουω.."ερωτα μου ανεπαναληπτε-Πλουταρχος"
disqualified Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ριφιφι-εξομολογηση πολυ καλη επιλογη εγω θα επιλεξω μητροπανο και καλοκαιρια και χειμωνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.