Dr_Slump Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εκτός από το Media Markt (με μόνο launch τίτλους ανοιγμένους και επιστραμένους από άσχετους) και ένα videoclub στη Γλυφάδα (πάλι περιορισμένο), μου είναι αδύνατο να βρω blu-ray ταινίες σε Ελληνικό κατάστημα, ούτε καν ηλεκτρονικό. Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα;
Dr_Slump Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 @Dr.Strangelove και αυτό αρχικούς τίτλους έχει και μάλιστα τα περισσότερα τα δείχνει εξαντλημένα @Toufas play;
Dr.Strangelove Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.play.com Για αυτά που έχουν Ελληνικούς υπότιτλους συμφέρει όπως πάντα, αλλά για τα υπόλοιπα; Βλέπεις δεν ξέρουν όλοι τόσο καλά Αγγλικά.
Dr_Slump Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Από το play.com και ebay πήρα και εγώ όσες έχω... το θέμα είναι τι γίνεται στην Ελληνική αγορα. Όσο για τους υπότιτλους εμένα προσωπικά δεν με αφορά πάντως και είχε γίνει topic παλιότερα.
Dr.Strangelove Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ούτε εμένα με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι υπότιτλοι. Έλα όμως που τις περισσότερες φορές θέλουμε να δούμε μια ταινία με παρέα και δε λέει να τους ζητάμε να φρεσκάρουν τα αγγλικά τους πριν έρθουν.
kapas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Και που τα βρίσκετε τα blu ray players ρε παιδιά? Δώσατε 600? για να πάρετε?
Dr_Slump Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Τα players κάνουν τουλάχιστον 1000 ?, εγώ πήρα PS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.