f2bnp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Χμμμ,ναι πιθανότατα!Αλλά όμως δεν βλέπω κάτι άλλο σε HD 2600.Στις Mobility δεν έχει κάτι
zourlas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 filarako ton exw kai egw ton estisa me xp pro vga drivers den tha vreis alla....tha ftiaxeis des edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=165861 emena mou douleyan harti mehri stigmi den exei kremasi to laptopi mou
21century Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι με Βιστα δεν σου αρεσε? Αφου εχει 2 γιγκα μνημη και τρεχει πολυ ανετα το Αερο αλλα και ολες τις εφαρμογες...
f2bnp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Τα Vista είναι μάπα.Δεν θέλω να χαλάω τζάμπα πόρους από το σύστημα για να πάρω λίγο παραπάνω γραφικό.Γιατί στην ουσία δεν έχουν άλλη διαφορά και επίσης πολλά παιχνίδια δεν παίζουν όπως ούτε και προγράμματα.Και επειδή έχω 2 GB?Μου τρώει η κάρτα 786 περίπου ως shared memory οπότε μένω με 1 GB μνήμη σχεδόν,άντε 1,5.Το Aero είναι η μεγαλύτερη κουταμάρα που έχω δει ποτέ μου.Τέτοιο κλέψιμο δεν το περίμενα.Πατάω Alt+Tab και τελείωσα.Πολλοί drivers επίσης λείπουν από τα Vista,πάρα πολλοι.
zourlas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 evgale kai i Toshiba drivers gia xp checkare to
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.