v-tidus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά πολλά laptop λένε πως έχουν bluetooth, αλλά το θέμα είναι πως απλώς έχουν μια ειδική υποδοχή για να βάλεις ένα, δεν το έχουν ενσωματωμένο.
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 έμαθα τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα: το cd που συνόδευε το συγκεκριμένο κινητό (pc suite, drivers κλπ) ήταν για xp, για να δούμε αν μπορούμε να βρούμε για vista, υπενθυμίζω ότι το κινητό είναι το: sony ericsson v630
kotetsi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκίμασε το MyPhoneExplorer και άσε τη σουίτα της Sony Ericsson. http://www.softpedia.com/get/Mobile-Phone-Tools/Sony-Ericsson/MyPhoneExplorer.shtml
patrickdrd Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 το ξέρω, το έχω ήδη εγκατεστημένο στο pc μου, μιας κ έχω κ εγώ sony ericsson, αλλά με αυτό δεν μπορείς να κάνεις μεταφορές αρχείων νομίζω... τουλάχιστον εγώ μέσα από windows explorer τις κάνω... anyway, μετά από μια επίσκεψη στο σπίτι του ξαδέρφου όπου κ του εγκατέστησα το pc suite για τα vista λύθηκε το πρόβλημα, περάστηκαν οι drivers κ πλέον μπορεί μέσα από windows explorer να μεταφέρει αρχεία από κ προς το κινητό! ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.