Προς το περιεχόμενο

Μετά το ΤΕΙ;

PETROS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για μεταπτυχιακό μετράει ο βαθμός του πτυχίου;

Φυσικά μετράει, αν δεν μετρούσε θα μπαίναμε όλοι.... Το πόσο πρέπει να είναι το καθορίζει κάθε φορά το εκάστοτε πανεπιστήμιο που κάνεις την αίτηση

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν προσπαθώ να τρενάρω το στρατό...απλά προσπαθώ να έχω κάποια καλή πριουπηρεσία για μετά...αυτή τη στιγμή κάνω την πρακτική μου άσκηση..και ο ίδιος ο εργοδότης με ρώτησε αν θα πάω στρατό αν θα πάω για άλλη σχολή ή μεταπτυχιακό...αν τελικά με κρατήσουν,ίσως να έχω τα απαραίτητα εφόδια για μετά..έτσι σκέφτομαι ταυτόχρονα με την εργασία να κάνω κάτι..

αν δεν με κρατήσουν ,δεν το συζητάμε..το Φεβρουάριο θα μπω μέσα..(έχω και 9 μήνες):mrgreen:

Μην τον αναβαλης, κοψε την αναβολη και μπες με κατατακτηριες αει και θα εχεις και ευνοικες αδειες.Κερδιζεις και χρονο στην καριερα σου.

Δημοσ.

Εποικηνώνησε με το ΑΕΙ - ΤΕΙ που σε ενδιαφέρει. Λογικά γίνονται πριν το διδακτικό έτος οπότε για φέτος μάλλον δεν προλαβαίνεις.

Δημοσ.
πότε είναι οι κατατακτήριες εξετάσεις για ΑΕΙ? ή και για ΤΕΙ.. μέχρι πότε είναι οι αιτήσεις?

Συνηθως οι αιτήσεις ειναι 1-15 Νοεμβρίου και οι εξετάσεις το Δεκέμβρη. Εννοειται φυσικα οτι αφορα το επόμενο ακαδημαικό ετος η εισαγωγή.

Δηλαδη, αυτο το Νοεμβρη, θα κανεις αίτηση, με την προοπτική να εισαχθείς του χρόνου. (εάν περασεις στις εξετάσεις).

Η υλη συνηθως βγαινει το καλοκαιρι, ωστε να υπαρχει περιθώριο να διαβάσει ο υποψήφιος. Φυσικά, μπορεις να κανεις αίτηση και να μή πας. Απλως, μερικά τμηματα, δε δεχονται ολους τους φοιτητές, ή εχουν και καποιες πρόσθετες προϋποθέσεις. Κανε ενα τηλεφωνακι στη γραμματεία που σε ενδιαφερει, οπως ειπε το παιδι παραπανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...