Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑDSL ΜΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τύποι είναι για γέλια..Εδώ και 10 μέρες το κατέβασμα από 105k - 95k έχει πέσει στα 25-35...Το αστείο είναι ότι θέλεις να ρωτήσεις να μάθεις ρε αδερφέ.. Κάτι πάει στραβά? Είναι προσωρινό? Να μην ψάχνεις τζάμπα γραμμές, router, ιούς και ότι παπάδες μπορεί να συμβαίνουν.. Στη Forthnet βέβαια το χαβά τους!! βγάζουν μια προσφορά 60? το εξάμηνο και μετά απολύουν όλο τον κόσμο για να τα βγάλουν πέρα..Δεν γίνεται χωριό έτσι..Τα τηλέφωνα τεχνικής υποστήριξης χθες ακόμα και στις 2!!! το βράδυ δείχνουν κατελλημένα..(όχι αναμονή)..Στις πωλήσεις θέλεις 18!! λεπτά για να μιλήσεις.. Στα mail δεν απαντούν παρά σε κανά μήνα..αυτά προς το παρόν από τα Χανιά..my.php?image=forthnetvu5.jpg

Δημοσ.

ολα ενταξει με την συνδεση. Αλλα πολλα διακοπες εχει κανει αυτην την εβδομαδα απο την δευτερα που ενεργοποιηθηκε

Υ.Γ modem δεν εστειλαν ακομα

Δημοσ.

forthnet και κουραφεξαλα!.εκανα πριν 1 εβδομαδα αναβαθμιση σε 2 mbit (και μετα απο 10 ημερες και απειρες ωρες αναμονη στο τηλεφωνο ειδαν οτι φταιει ο οτε )και απο τοτε σε torrents το πολυ που κατεβαζω ειναι 50κ.πριν με την 1 mbit πηγαινε πολυ καλυτερα... το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε ποιον να βρισουμε....την forthnet η τον οτε με το απαρχαιωμενο δυκτιο του.Παιδες παρτε το αποφαση,ζουμε σε μια χωρα που ολλα πηγαινουν με ρυθμο χελωνας.ισως τα παιδια μας να ειναι σε καλυτερη μοιρα απο εμας.

Δημοσ.

Πρόβλημα και στο Αγρίνιο. Από τα 100 πέσαμε στα 30! Τουλάχιστον δεν είμαι μόνος με το πρόβλημα, γιατί είχα αρχίσει να τρελαίνομαι με τον εξοπλισμό μου. Πάντως κάποια ανακοίνωση δεν έχω ακούσει ή δει. Να γίνονται εργασίες;

Δημοσ.

phra thl tehniko ths 4net ehtes kai mou eipe gia thn attikh oti apo tis 4 grammes pou sindeete h mia ehei mplokarei kai ginetai panikos...to prwi shmera stis 8 katevaza me 500 sto utorrent.twra sta 30 pali...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...