Προς το περιεχόμενο

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑDSL ΜΟΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εδω και 10 μερες σερνομαι ελεινα και αυτα εδω ειναι τα στοιχεια που βγαζει το ρουτερ...γιατι εχω την εντυπωση οτι κατι δεν παει καλα?πολυ περιεργα νουμερα μου φαινονται.καμοια γνωμη?

Downstream Upstream

SNR Margin (dB): 27.2 22.0

Attenuation (dB): 45.5 24.0

Output Power (dBm): 11.9 18.4

Attainable Rate (Kbps): 5632 864

Rate (Kbps): 1024 256

• Super Moderators
Δημοσ.

H Forthnet, επιθυμεί να ενημερώσει τους συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet 2play και Forthnet Telephony που λαμβάνουν τις υπηρεσίες μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της, ότι την Τρίτη 11/09/2007 και την Τετάρτη 12/09/2007, μεταξύ των ωρών 05.15 π.μ. – 07.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, είναι πιθανόν να παρατηρηθεί ολιγόλεπτη δυσλειτουργία των υπηρεσιών σε όσους συνδρομητές υπάγονται στα ακόλουθα A/K:

• Την Τρίτη 11/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΔΑΓΚΛΗ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΑΘΗΝΑΣ, ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ, ΚΕΡΑΜΙΚΟΣ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΟΛΩΝΟΣ, ΙΛΙΣΣΟΣ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΑΦΝΗ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΙΛΙΟΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ, ΚΑΡΟΛΟΣ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΜΟΥ

• Την Τετάρτη 12/09/2007 θα επηρεαστούν τα Α/Κ: (ΑΤΤΙΚΗΣ) ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΨΥΧΙΚΟ, ΡΕΝΤΗ, ΠΕΝΤΕΛΗ, ΚΩΛΛΕΤΗΣ, ΑΡΗΣ, ΤΕΡΨΙΘΕΑ, ΒΟΥΛΑ, ΚΑΛΑΜΑΚΙ, ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ΧΑΡΙΛΑΟΥ, ΡΟΣΤΑΝ, ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, Ν. ΒΑΡΝΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...