Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Tο ξερω παντως..εχω παραδειγματα φιλων μου... Καταρχαν ειναι απο τις δημοφιλεστερες μαρκες και γι αυτο ποιο πολυ..Και επισης το pc master που τα εχει ως TOP κατι θα ξερουν και αυτοι....εκει εχουν φαει ολοι την ζωη τους..
iced Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Και μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οι 5 στους 10 θα παρουν tagan..και οχι καποιο αλλο...τυχαιο ειναι..? Επειδη ακουνε διαφορους ηλιθιους σε διαφορα φορουμς.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδακι μου Sed, αστο, αφου δεν το κατεχεις.. Κι εγω αμα πω "εχω π.χ. φιλους μου", θα με πιστεψεις πολυ ε.... Αστο σου λεω... (σ.σ.: το πολυ pcmaster κανει κακο...)
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Axaxaxaxaxa, πόσες φορές είπα : "Γιατί προτείνεις Tagan, το διάβασες στο PC Master ? :p" ... Να που βγαίνει αλήθεια ... Εδώ και 2 σελίδες μιλάω με στοιχεία (review από jonnyguru), κακής ποιότητας εξαρτήματα στο εσωτερικό του τροφοδοτικού (διαπιστωμένο :wink:), και εσύ μου μιλάς με αδιάφορα επιχειρήματα του στυλ : "Τα έχουν οι κολλητοί μου ... :razz:". Τί να σου πω, έχεις noobάδες γνωστούς τότε ... Λέτε και λέτε ότι τα Tagan είναι καλά psu, αλλά ένα link, ένα επιχείρημα της προκοπής δεν έχετε δώσει ... Για ποιο λόγο να σε πάρω στα σοβαρά λοιπόν ?
iced Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Λέτε και λέτε ότι τα Tagan είναι καλά psu, αλλά ένα link, ένα επιχείρημα της προκοπής δεν έχετε δώσει ... Για ποιο λόγο να σε πάρω στα σοβαρά λοιπόν sed22 ξεκολα πια, σου εδωσε λινκ το ατομο τι θες τωρα?
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 sed22 ξεκολα πια, σου εδωσε λινκ το ατομο τι θες τωρα? George_o/c εδώ ... Ναι πράγματι του έδωσα link ...
iced Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 George_o/c εδώ ... Ναι πράγματι του έδωσα link ... Το ειδα, αυτος ειναι στον κοσμο του
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ΚΑΛΑ αμα ειναι 1 εναντιον 5 τι να κανω....Επειδη ειπες οτι ειναι μαπα τα tagan γι αυτο ανοιξα την κουβεντα,,αν ελεγες οτι ειναι μετρια οκ τοτε αλλα οχι μαπα..Αμα ηταν μαπα,θα φαινοτανε..θα ειχαν ακουστει διαφορα οχι μονο απο εσας.. Ειναι τωρα σαν να σας λεω οτι ειστε Ολυμπιακοι και σας λεω να γινεται ΑΕΚ.. ή οτι ειστε με Ferrari και θελω να γινεται Maclaren.. Τελος η κουβεντα...it doesn't make any sense..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Tο ξερω παντως..εχω παραδειγματα φιλων μου...Καταρχαν ειναι απο τις δημοφιλεστερες μαρκες και γι αυτο ποιο πολυ..Και επισης το pc master που τα εχει ως TOP κατι θα ξερουν και αυτοι....εκει εχουν φαει ολοι την ζωη τους.. fovero krithrio klap klap...
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 fovero krithrio klap klap... Και επισης το pc master που τα εχει ως TOP κατι θα ξερουν και αυτοι....εκει εχουν φαει ολοι την ζωη τους.. Αυτο ναι ειναι...αλλα παλι συνεχιζεις εσυ..:evil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 akoma kai to "a8lio" tomshardware einai kalytero apo to PCmaster eleos...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 gia games kyriws...(akoma kai to RAM h to PC Magazine na mou eleges pali ta idia 8a akouges...) prepei kata pasa pi8anothta na eisai apo tous teleutaious internet users pou empisteuesai periodika gia hardware reviews benchmarks kai etsi...
Sed22 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 pf..Αμα ειναι ετσι τοτε γιατι υπαρχουν...ολοι αυτοι εκει στο pc master ειναι τυποι ηλικιας 30 και πανω οι οποιοι εχουν <χαραμησει>την ζωη τους στους Υπολογιστες και γενικοτερα..κατι θα ξερουν του {σ}ουστη...
george_o/c Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Ενώ ο jonnyguru παντρεμένος με παιδί, δεν έχει φάει τη ζωή του τόσα χρόνια με τα psu ε ? :razz: Έλα τώρα, μην ακούω βλακείες ! Ήμουν στον κολλητό μου, και είχε πάρει το τελευταίο τεύχος του PC Master (September). Είδα κάτι ξεφυλλίζοντάς το, που με ευχαρίστησε εφόσον έχω να το πάρω πολυυυυυ καιρό τώρα (ναι ναι :razz:), έφριξα : Είναι δυνατόν να λένε για τον AMD Athlon 5200+ X2, ότι είναι cpu στα 5GHz ? Ακόμα και το ανιψάκι μου, που είναι 1 χρονών, ξέρει ότι η ταχ/τα των διπύρηνων δεν είναι το optimal speed * 2 ... Έλεος, μου ήρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ... Αμφισβητείς λοιπόν Jonnyguru για κάποιους που έχουν χαραμήσει τη ζωή τους στους υπολογιστές, για ποιο λόγο? Για να γράφουν μπαρούφες ? :razz: God, Mercy !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.