george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 E ενταξει δεν τα λες και μαπα τα ταgan απλως υπερεκτιμιμενα και ειναι υπερβολικη η τιμη σε σχεση με την ποιοτητα που εχουν. Δεν έχεις δει Tagan από μέσα για αυτό το λες ...
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε συ george μη λεμε και οτι θελουμε δεν ειναι και μαπα τα tagan!Ελεος δηλαδη....Απο τα καλα ειναι...οχι και μαπα το γ@@@@σες..
Sadamiraq Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν έχεις δει Tagan από μέσα για αυτό το λες ... Σε πληροφορω οτι τα εχω δει και πολλα αλλα τροφοδοτικα κανονικα και οχι οπως εσυ μονο απο οικονες(Πρεπει καθε φορα να μου πηγαινεις κοντρα?)Οπως και να χει δεν ειπα οτι οτι ειναι τα καλυτερα η τα χειροτερα ειναι καλα σε επιπεδο medium τροφοδοτικων και οχι top οπως λενε καποιοι.
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Aκριβώς :wink: Κοστίζουν πολύ, για αυτά που προσφέρουν ... :wink: Ρε συ george μη λεμε και οτι θελουμε δεν ειναι και μαπα τα tagan!Ελεος δηλαδη....Απο τα καλα ειναι...οχι και μαπα το γ@@@@σες.. Link me plz ! Then I 'll shut up ! :razz:
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Aκριβώς :wink:Κοστίζουν πολύ, για αυτά που προσφέρουν ... :wink: Link me plz ! Then I 'll shut up ! :razz: Εσυ να με link και να βρεις που λεει οτι ειναι μαπα..ακου εκει μαπα.
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αφιερωμένο από το πιο έγκυρο site με psu reviews (jonny of course), απλά και μόνο για να καταλάβεις επιτέλους, ότι τα Tagan δεν είναι και τα καλύτερα ... http://www.jonnyguru.com/review_details.php?id=18&page_num=2
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 HEC Windmill Pro / WinPower/ Cougar, Seasonic M12/ S12 Full range/ S12 Energy Plus +, Corsair, Silverstone (especially Olympia), PCP&C, Zippy, Enermax Infinity (new revision) / Galaxy, Etasis, Thermaltake TR2 (new revision) / Toughpower (κατασκευάζονται πλέον όλα τα Tt από την CWT :wink: - εκτός τα Purepower - για αυτό και τα νέα TR2 γυροφέρνουν αρκετά στα Touhgpower :wink:). Άντε ας μπουν και τα μέτρια OCZ ModXtream και Enermax Liberty παρόλο που τα τελευταία έχουν ελλιπές Over Current Protection ... :wink:
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Και μπορεις να μου εξηγησεις γιατι οι 5 στους 10 θα παρουν tagan..και οχι καποιο αλλο...τυχαιο ειναι..?
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τί να πω ? Εγώ πάντως δεν το έχω διαπιστώσει αυτό ... :razz: Πώς είσαι τόσο σίγουρος ?
Sed22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πφ,εννοια σου...σχεδον ολοι προτειμουν tagan...κατι θα ξερουν.
joker99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 paides mia erotisi gia na min anoigo allo thread. psaxno ena psu apo e-shop pou na exei energitiko PFC alla na einai polu fthino.pio lete?
george_o/c Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό δείχνει ότι δεν έχουν ασχοληθεί λίγο με τα psu ώστε να δουν τί παίζει, και είναι πολύ απλά victims ... I'm off, do what you want ! ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πφ,εννοια σου...σχεδον ολοι προτειμουν tagan...κατι θα ξερουν. pou diavases oti 5/10 protimoun tagan? kati 8a 3eroun? nai pws na mhn psaxnoun reviews sto net gia akoma kalytera trofodotika me kalytero deikth apodoshs/timhs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.