Προς το περιεχόμενο

Ποιο Τροφοδοτικο ?

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ok το ξεκαθαρίσαμε !

όταν το πάρω απλως το αποσυνδέω απο την μπρίζα ,το βγάζω , βάζω το καινούργιο και ξανασυνδέω τα καλώδια με προσοχη μετα παταω το κουμπι και ετοιμος ο υπολογιστης ?

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ευχαριστω ! αν το παω σε καποιο μαγαζι με αγορασμενο το τροφοδοτικο να μου το βαλουν θα μου το χαλασουν ?

• Moderators
Δημοσ.

Tι λες καλε?

Τα Heroichi (και οχι herochi) ειναι απο τα ποιοτικοτερα τροφοδοτικα!

Μη σου πω και καλυτερα απο τα αντιστοιχα Tagan...

Δημοσ.
παρε tagan να σωθεις και ασε τα heirochi και τα νακατομι.

Φαίνεται ότι ξέρεις πολλά πράγματα, αφού λες κάτι τέτοια ΚΟΥΦΑ ! :razz: Πού το διάβασες αυτό πάλι ? Στο PC Master μήπως ? :P

Δημοσ.
heirochi και τα νακατομι.
heirochi και τα νακατομι....

Πραγματικα εχουν περασει πολλα hec απο τα χερια μου και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.. Συνδιαζουν και καλη τιμη και αποδοση. Υπαρχουν φυσικα και καλυτερα αλλα μην τα παραλεμε.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι μάπα τα Tagan ... Είναι πολύ ζεστά, με ασταθείς τάσεις και βλέποντας τα εξαρτήματά τους θα έλεγα υπερτιμημένα ... :razz: Είναι δυνατόν να τα πληρώνεις "χρυσά" και αντί να βάλουν Hitachi πυκνωτές (παραδείγματος χάρη), να βάζουν τους super-Wow dude "Matsushita" ? Και ας μην ήταν μόνο αυτά ...

ROFLMAOWWTEPTPCAHUITHSICLA ! :mrgreen:

Δημοσ.
tagan απλα πραγματα!!!

Search jonnyguru and you 'll see :wink:

Το παραπάνω μου post το διάβασες ? Μιλάμε έχουν χάλια voltage regulation ... Ξέρεις τί είναι να πέφτει ξαφνικά τάση από 12V σε 11.59V ? Ας μην λέμε ό,τι θέλουμε plz ... :X

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και στη σειρα Antec Earthwatts ειναι σχετικα οικονομικα και εχουν Active PFC ,Efficiency 80+, και πολυ σταθερα στη +12 γραμμη.Αν δεν κανω λαθος ειναι κατασκευασμενα απο seasonic..

430W-30A +12V http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=27430

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...