Προς το περιεχόμενο

Ποιο Τροφοδοτικο ?

pcfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πείτε ένα τροφοδοτικο με 60 το ΠΑΡΑ πολυ ? και να έχει 500 Watt .

αυτο ειναι καλο ?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιλογή σου αν θα το πάρεις ή όχι ... Απλά έχε στο μυαλό σου ότι τα TR2 της Tt (όχι το νέο revision), είναι μπάμιες ... :razz: Άσε που ένα τέτοιο έχει "σκάσει" στο pc του bro μου ... Ακόμα το θυμάμαι ! :(

Δημοσ.

Τα Corsair είναι Seasonic rebranded, πολύ καλά psu με εκπληκτικά ripple results, great efficiency, σταθερές τάσεις, modular ... Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα :wink:

Απλά όπως λέει και ο @topos, καλό θα είναι να μας πεις, τί pc components θα τροφοδοτήσεις ... :wink:

Δημοσ.

To Purepower όχι ...

Αντιθέτως το TR2 δεν κατασκευάζεται πλέον από την Tt, αλλά από την T.C.M (ή C.M.T. :???: I'll use Google :wink:), από την οποία κατασκευάζονται και τα παλιά καλά Toughpower :wink: Για αυτό και το νέο revision των TR2 είναι ασημί (να ξεφύγει από το παλιό γρουσούζικο χρώμα :P) και γυροφέρνει σε Touhpower :wink: Όμως το κόστος του είναι irrational, αν αναλογιστεί κανείς ότι με 91ε παίρνεις το 700άρι Touhpower, και γενικότερα πολύ καλύτερα τροφοδοτικά :wink:

Όσο για την ισχύ που χρειάζεται το σύστημά σου, είναι μικρότερη των 400W. Οπότε ή παίρνεις το 385άρι HEC που σου λέει ο Γιώργος (είναι σκυλί το άτιμο) ή κοιτάς ένα 400άρι Liberty. Αρκεί στην περίπτωση του Liberty να έχεις ένα UPS, καθώς το Over Current Protection του είναι ελλιπές. Έτσι, σε συνδυασμό με το κάκιστο ηλεκτρικό δίκτυο της χώρας μας, υπάρχει περίπτωση να σου κάνει παρατράγουδα ...

Δημοσ.
Αυτα τα τροφοδοτεις και με το HEC το 385W με 44?....

+1

Θα σου σηκωσει το παραπανω συστημα μαζι με μια midrange καρτα γραφικων(8600gt/2600xt) απροβληματιστα.

Μονο εαν σκεφτεσαι για συντομη αναβαθμιση αξιζει κατι παραπανω..

Δημοσ.

παιδια εγω δεν έχω λεφτα για δοκιμες !

γι'αυτο θέλω απλως το καλύτερο

και έχω φάει και μούφα ! επειδή οι τεχνικοι μετα απο μια αναβάθμιση με άλλαξαν το εργοστασιακο με 1 500αρι αλλα χάλασε και δεν μπορει πια να τροφοδωτει αλλον σκληρο !και γι 'αυτο σκέφτομαι αλλαγη .

Και μετα απο ενα τυχαίο restart το έπαθε αυτο η mobo ούρλιαζε(ένα συνεχες μπιπ μπιπ ) και δεν έμπαινε πουθενα μετα αποσυνδέω τον 2ο σκληρο και μπήκε κανονικα windows !!!

Δημοσ.

Είπαμε ήδη κάποια psu ... Ποιότητα ? Τα HEC είναι χρόνια τώρα, απ'τα κορυφαία psu, το Corsair είναι Seasonic rebranded (εξίσου καλό). Όσο για το Liberty σου εξήγησα :wink: Οποιοδήποτε από τα παραπάνω, θα τροφοδοτήσει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα το σύστημά σου :wink:

Δημοσ.
p4 3.00 Ghz, mobo Lite-on tech (e nai einai kapws palia), 2 Hdd (1* 40 giga kai 1 80 giga) ,768 ram ( 1*512 ,1*256), 1 cd/dvd r/rw,

onboard graphics,

αυτα !

Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αν σκοπεύεις να μείνεις με αυτό το σύστημα (ή δεν κάνεις κμιά εντυπωσιακή αναβάθμιση), τότε το HEC των 385Watt σου είναι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ. Είναι πάρα πολύ καλά τροφοδοτικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...