Προς το περιεχόμενο

Mηπως εχουμε ξεφυγει ?

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν πας σε ενα ξυλουργό κ δείς οτι έχει μια κομότα που έχει ρίξει μπόλικη δουλειά πάνω της κ την έχει αποτιμήσει στην χ αξία , τι θα πείτε?

Οτι τι κάθεται ο άνθρωπος κ κάνει τόση δουλειά στο έπιπλο αφού μπορεί κάποιος να πάρει κάτι έτοιμο απο το ΙΚΕΑ ή να φτιάξει μόνος του ενα κομοδινάκι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εντάξει όλα όμως έχουν και ένα όριο. Είμαι σίγουρος οτι ένα κομοδινάκι έχει πολύ περισσότερη δουλειά ειδικά αν είναι σκαλιστό και χειροποίητο.Τώρα όσον αφορά το κουτί τα σχέδια αυτά βγαίνουν σε καλουπάκι και τα περνάς με σπρεί απο πάνω τις περισσότερες φορές. Εδώ βάζουν παρόμοια tribal αυτοκόλλητα οι κάγκουρες στα αυτοκίνητά τους και τα πέρνουν 20 ευρώπουλα και δεν έχουν στην τελική καμια σημαντικη διαφορά που θα δικαιολογεί τέτοια τιμή. Αν πάρω ένα κουτί και πάω σε κάποιον καλλιτέχνη που κάνει πίνακες σε 5 λεπτά με σπρέι θα μου το κάνει ακόμα πιο custom από αυτό και με 50 ευρώ. Άντε να δώσω και άλλα 70 για το κουτί και με 130 καθάρισα. Βέβαια για να τα φέρνει το πλαίσιο ίσως και να υπάρχει αγορά και ενδιαφέρον.

Ε ρε φίλε....και τα παιδάκια στο Άφρικα πεινάνε....

swstos...

eixa paei prin ena mina sta multirama expert sti stournari gia kati anemistirikakia k rwtisa enan pwliti ti paizei me ayo to koyti kai moy leei:

--ferneis to kouti sou edw mazi me mia fwtografia (se cd, flaskaki, opws na nai), to stelnoyme ameriki!! (pseftes!!!) mia bdomada (egw pio grigora paw k erxomai) kai kanoyn tin aerografia opws akribws kai stis harley px kai erxesai kai to pairneis meta...

RE DEN PAME KALA!!!

k den to paw se kana fanartzidiko kalytera to stackeraki mou...

Ε ρε φίλε....και τα παιδάκια στο Άφρικα πεινάνε....

Εγώ λέω αντί για χρήματα και τρόφιμα, στις χώρες του τρίτου κόσμου να στέλνουμε cases. Θα λύσουμε κάθε πρόβλημά τους, αν τα κουτιά αξίζουν τόσο πολύ. :twisted:

eixa paei prin ena mina sta multirama expert sti stournari gia kati anemistirikakia k rwtisa enan pwliti ti paizei me ayo to koyti kai moy leei:

--ferneis to kouti sou edw mazi me mia fwtografia (se cd, flaskaki, opws na nai), to stelnoyme ameriki!! (pseftes!!!) mia bdomada (egw pio grigora paw k erxomai) kai kanoyn tin aerografia opws akribws kai stis harley px kai erxesai kai to pairneis meta...

RE DEN PAME KALA!!!

k den to paw se kana fanartzidiko kalytera to stackeraki mou...

Tι λένε οι ψεύτες για να κοροΐδέψουν τους ανθρώπους ρεεεεεεεεε!! :mrgreen:

Πάντως με τα ίδια λεφτά πήρε κουτί κι ένας φίλος μου...

Αλλά είχε μέσα και μητρική, επεξεργαστή, μνήμες, δίσκο, DVD recorder, κάρτα γραφικών, κάρτα ήχου, μόντεμ και τροφοδοτικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...