FOTINI10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Γειά σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθειά σας για τον τίτλο μίας ταινίας του Θανάση Βέγγου. Σε κάποια σκηνή της ταινίας ξεκινάει με βάρκα να πάει στην Αμερική, έχοντας και μία κατσίκα μαζί του, την οποία και τρώει, όταν ανακαλύπτει ότι δεν έχει λύσει τα σκοινιά και βρίσκεται ακόμα στο λιμάνι μετά από 15 μέρες. Αν την ξέρετε πείτε μου γιατί ψάχνω εδώ και 4 μήνες! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Φιλικά, Φωτεινή.
Harkon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΧΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ έχει κάνει ΚΑΙ αυτό το θεεϊκό; αχαχαχαχαχαχ θελω κ εγώ να την δω!
mousouras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ένας ξένοιαστος παλαβιάρης (Θ. Βέγγος) VHS Ο Θανάσης, δέκα φορές έχει επιχειρήσει να φύγει για την Αμερική. Ο πόθος του είναι μεγάλος να φτάσει στη χώρα της "ελευθερίας". Μα και τις δέκα αποτυγχάνει. Και κάποια μέρα ο συγκάτοικος του ο Νικηφόρος τον συμβουλεύει να βρει τον μόνο άνθρωπο που θα τον βοηθούσε να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, τον Θανάση. Αρχίζει λοιπόν να ψάχνει για το Θανάση κάνοντας 1000 δουλειές (μεταφορέας, συνοδός κηδειών, οδοκαθαριστής κλπ), όμως το Θανάση δεν μπορεί να τον βρει πουθενά. Βρίσκει όμως την Ελπίδα (Νόρα Βαλσάμη), που απελπισμένη απ' τη ζωή, θέλει να βάλει τέρμα σ' αυτή. Την εμποδίζει, τη διασκεδάζει και την παίρνει μαζί στον παράδεισο - παλιατζίδικο που ζει. Ο Θανάσης όμως αρχίζει να τσιμπιέται με την Ελπίδα και.... Παίζουν: Θανασης Βεγγος Διονυσης Παπαγιαννοπουλος Νορα Βαλσαμη Νικητας Πλατης Αλεκος Τζανετακος ΑφήγησηΣταυρος Ξενιδης Σενάριο: Αργύρης Λαζαρίδης Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός Μουσική: Μίμης Πλέσσας Παραγωγή: 1971
FOTINI10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση! Τώρα μου μένει να ψάξω να βρω την ταινία. Φιλικά, Φωτεινή.
nektarios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Χίλια ευχαριστώ για την απάντηση!Τώρα μου μένει να ψάξω να βρω την ταινία. Φιλικά, Φωτεινή. κοίταξε τα προσωπικά σου μηνύματα
Fan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 κοίταξε τα προσωπικά σου μηνύματα Χαχαχαχααααα Αμάν ρε ΛΗΓΟΥΡΙΑ
nektarios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Χαχαχαχααααα Αμάν ρε ΛΗΓΟΥΡΙΑ αν δεν κάνω λάθος η δημόσια συζήτηση για διακίνηση υλικού χωρίς πνευματικά δικαιώματα απαγορεύεται, οπότε ο μόνος τρόπος επικοινωνίας είναι τα προσωπικά μηνύματα. μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια
FOTINI10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 κοίταξε τα προσωπικά σου μηνύματα Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά προσπαθώντας να το κατεβάσω μου έβγαλε το παρακάτω : Error: Tracker Response Error:Your client has been banned. (κλπ) Θα ξαναπροσπαθήσω μήπως υπάρχει και αλλού. Ευχαριστώ και πάλι. Φιλικά, Φωτεινή.
nektarios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά προσπαθώντας να το κατεβάσω μου έβγαλε το παρακάτω :Error: Tracker Response Error:Your client has been banned. (κλπ) Θα ξαναπροσπαθήσω μήπως υπάρχει και αλλού. Ευχαριστώ και πάλι. Φιλικά, Φωτεινή. ξαναδοκίμασε με άλλον client π.χ. BitComet ή utorrent 1.6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.