Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Χαίρεται, θέλω την συμβουλή δικηγόρου πάνω στο εξής ζήτημα... Κάνω απο τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα αποτρίχωση στα ζυγωματικά και σε μια μικρή περιοχή του λαιμού με laser σε μια γνωστή πολυδιαφημιζόμενη εταιρεία. Την προκαταβολή (300?) μου την πήραν απο την κάρτα μου την πρώτη μέρα που πήγα απλά να ρωτήσω τι παίζει απο τιμές και αποτελέσματα, με την δικαιολογία οτι απλά "δοκίμαζαν" να δουν αν γίνεται να τραβήξουν χρήματα απο εκεί. Επειδή τους είχα ήδη εμπιστευτεί για το αποτέλεσμα, δεν είπα τπτ, υπέγραψα το χαρτί της τράπεζας + το συμβόλαιο της εταιρείας. *Σημείωση Δεν μου έκαναν καθόλου εξετάσεις, ούτε ορμονικές, ούτε αιματολογικές, μόνο κομπογιαννίτικες (μτφ με το μάτι που λέμε). Στη προτελευταία επίσκεψη (αρχές προς μέσα Ιουνίου), αλλά και παλαιότερα τον Μάρτιο, τους ξαναλέω πως μετά το πέρας της εξεταστικής φεύγω για Ρόδο, οπότε για την τελευταία που ήταν τέλη Ιουλίου, μπορούσα να ανέβω ειδικά εκείνη την ημέρα για την αποτρίχωση. Με διαβεβαίωσαν 2 στελέχη της επιχείρησης, το πρώτο διοικητικό (αυτό που ρώτησα τον Μάρτιο) και το δεύτερο "επιστημονικό" (Ιουνίου ερώτηση), οτι μπορούσα να κάνω την τελευταία επίσκεψη τον Σεπτέμβρη μόλις γυρίσω απο τις διακοπές, όπως και έκανα. Το πρόβλημα λοιπόν είναι πως ενώ ανάμεσα στις επισκέψεις έβλεπα οτι δεν έβγαιναν τρίχες στα ζυγωματικά και σε ενα μικρό σημείο του λαιμού (*σημείωση: ανα 40 μέρες ήταν η κάθε επίσκεψη), μέσα στο καλοκαίρι που καθυστέρησα κατα σχεδόν 2 μήνες την τελευταία μου επίσκεψη, τα ζυγωματικά γέμισαν τρίχες ενώ ο λαιμός μου δεν είχε καθόλου. Όταν πήγα σήμερα για την τελευταία επίσκεψη τους ενημέρωσα για το εμφανές πρόβλημα (οτι δλδ στα ζυγωματικά οι τρίχες κόντευαν να γίνουν δάσος) και η αισθητικός κάλεσε μια άλλη κοπέλα απο την διοίκηση. Η δεύτερη λοιπόν με ενημέρωσε οτι σε περίπτωση που μετά το πέρας και της σημερινής (τελευταίας) επίσκεψης μου στην εταιρεία τους, σε περίπτωση που ξαναβγούν τρίχες θα πρέπει να δώσω άλλα 500? (550 ήταν το αρχικό πρόγραμμα) για το Plus! Της λέω πως αυτό είναι εξοργιστικό, διότι όταν υπέγραφα το συμβόλαιο τον Ιανουάριο κανείς δε με ενημέρωσε για την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου σε περίπτωση αποτυχίας. Το μόνο πράγμα που ξεκάθαρα μου είπαν, ήταν πως ίσως να μην χρειαστούν καν 6 επισκέψεις. Εκείνη τότε με ένα ειρωνικό υφάκι μου απάντησε πως στο συμβόλαιο που υπέγραψα έλεγε ρητά (λες και υπήρχε και άλλος τρόπος να "λέει" κάτι ένα συμβόλαιο...) πως υπάρχει 80% πιθανότητα επιτυχίας. Την διορθώνω λέγοντας της πως μιλούσε για 95% επιτυχία, ενώ οι περιπτώσεις αποτυχίας (5% δλδ) ήταν για: λευκές, κόκκινες, ξανθιές τρίχες και για χνούδι. Εγώ δεν είχα ούτε ένα απο αυτούς τους 4 ανασταλτικούς παράγοντες για την αποτυχία της αποτρίχωσης, οπότε είναι άκυρο αυτό το επιχείρημα... Επιπλέον της είπα πως αν ήξερα απο την αρχή για την πιθανότητα επέκτασης του συμβολαίου (με το αζημίωτο φυσικά) μπορεί και να μην συνεργαζόμουν καν μαζί τους... Συγνώμη για το τεράστιο ποστ, αλλά νομίζω πως αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος που μπορεί να μου δώσει τις οποιεσδήποτε συμβουλές, καλό θα ήταν να γνωρίζει όλα τα παραπάνω. Όποιος είναι δικηγόρος και μπορεί να μου πει τι να κάνω θα με βοηθήσει πολύ... thnks in advance!
TonyMontana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 δεν χρειάζεται δικηγόρος πές τους ότι θα πας στα κανάλια
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ye@h φοβερή και ανέξοδη λύση που σίγουρα θα έχει αποτέλεσμα, αλλά... δε ξέρω πόσα χρόνια θα φάω όταν θα τουμπανιάζω τον Ευαγγελάτο για τις καμμένες ερωτήσεις του...
The_Judas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Για να σε βοηθήσει κάποιος δικηγόρος πρέπει να διαβάσει το συμβόλαιο. Ισως να υπάρχει κάποιος ορος που να τους καλύπτει σε περίπτωση αποτυχίας... εκτος από αυτόν που ανέφερες. Αλλιώς δοκίμασε να κάνεις μια καταγγελία σε οργανώσεις προστασίας καταναλωτών: http://www.inka.gr/ http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=174
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Σωστά! ΙΝΚΑ ίσως να είναι και η καλύτερη λύση. Βασικά υπάρχει ο παρακάτω όρος, ο οποίος μου φαίνεται αμφιλεγόμενος: "Σε περίπτωση μη επίτευξης αποτελέσματος οφειλόμενου σε αντίδραση του οργανισμού στη μέθοδο (δλδ η περίσσια τεστοστερόνη που μου είπαν σημερα οτι ίσως έχω), ο ΠΕΛΑΤΗΣ (με κεφαλαία το γράφει στο συμβόλαιο) δύναται να αγοράσει μεμονωμένες υπηρεσίες." Αυτό δλδ πως εξηγείται; Απ'ότι καταλαβαίνω, με τον όρο "αγορά" στο συμβόλαιο ίσως εννοεί επιλογή άλλων υπηρεσιών της ΕΤΑΙΡΙΑΣ, έτσι ώστε να έχω ψυχική ικανοποίηση... :?: Εσείς πως το μεταφράζεται αυτό; Γιατί λέει οτι "...ο ΠΕΛΑΤΗΣ δύναται να αγοράσει..." δλδ αν ήταν επιτυχής η αποτρίχωση δεν θα ήταν "δυνατό" να αγοράσω μετέπειτα άλλες υπηρεσίες αυτής της εταιρείας; Και κάτι άλλο. Απο το ΙΝΚΑ μεχρί που μπορούν να με βοηθήσουν; Εννοώ, θα έχω την υποστήριξη τους και δικαστικα; Επίσης θα χρειαστεί να πληρώσω στο ΙΝΚΑ τπτ; Ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας μέχρι τώρα, μακάρι να βγάλω κάποια άκρη!
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 για αυτο το λογο δεν επρεπε να πας σε μια απο αυτες τις γνωστες εταιριες αλλα σε εναν πλαστικο που ειναι αξιοπιστοι. ετσι πανε αυτα.
Lomar Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνουν οι πλαστικοί αποτριχώσεις με laser; γμτ.... Τέλοσπάντων είπα να μην πω το όνομα, αλλά καλύτερα είναι να ξέρω ποιές θεωρούνται και κατα πόσο αξιόπιστες... Στα Bodyline της Λάρισας πήγα. Είχα δει και στο αντίστοιχο Laser Line αλλά μου φάνηκε λιγάκι χυμαδιό ο γραφείο τους σε σχέση με το πολύ πιο οργανωμένο των ακατανόμαστων (Bodyline ). Tσπ, πριν απο λίγο πήρα στο ΙΝΚΑ στο 1520, αλλά δεν το σήκωναν ρε γμτ, να και πήρα μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους... Ξέρει κανείς άλλο τηλέφωνο για INKA ή αλλο τρόπο πιο... αποτελεσματικό για να επικοινωνήσω μαζί τους;
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Κάνουν οι πλαστικοί αποτριχώσεις με laser; γμτ.... Τέλοσπάντων είπα να μην πω το όνομα, αλλά καλύτερα είναι να ξέρω ποιές θεωρούνται και κατα πόσο αξιόπιστες... Στα Bodyline της Λάρισας πήγα. Είχα δει και στο αντίστοιχο Laser Line αλλά μου φάνηκε λιγάκι χυμαδιό ο γραφείο τους σε σχέση με το πολύ πιο οργανωμένο των ακατανόμαστων (Bodyline ). Tσπ, πριν απο λίγο πήρα στο ΙΝΚΑ στο 1520, αλλά δεν το σήκωναν ρε γμτ, να και πήρα μέσα στο ωράριο λειτουργίας τους... Ξέρει κανείς άλλο τηλέφωνο για INKA ή αλλο τρόπο πιο... αποτελεσματικό για να επικοινωνήσω μαζί τους; τα παντα κανουν οι πλαστικοι και τα ιδια λεφτα θα σου επερνε και αυτοι δεν παιζουν με το ονομα τους. αλλα οκ που να το φανταστεις. τα συμβολαια σε αυτες τις εταιριες ειναι αστα να πανε λογικα ειναι καλυμενοι νομικα ειναι τρελλα λαμογια αυτοι.
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Λές ε; Ρε γαμώτο όλο και κάτι θα γίνεται... Νομίζω οτι εδώ πήγαν να κάνουν μλκα, να μου αρπάξουν τπτ, ή είναι πολύ στα @@ τους και έκαναν λάθη... Πάντως το συμβόλαιο είναι πολυ ξεκάθαρο, και δεν γράφει ούτε υπονοεί έμμεσα κάπου οτι σε περίπτωση αποτυχίας, όχι λόγο λάθους του ασθενούς, θα μπορεί ο πελάτης να κάνει επέκταση του προγράμματος με δικό του κόστος... Απο τον paredwse ελπίζω να πάρω κάποια φώτα επι του ζητήματος...
Filos19 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Απο τον paredwse ελπίζω να πάρω κάποια φώτα επι του ζητήματος... Αφού αυτό περίμενες από την αρχή.Σε κατάλαβα εγώ. τι δεν το λες από την αρχή να μην πεδεύεται και ο κόσμος...
kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=55
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 @Filos19 χαχαχα! λες ε; Μπα, περίμενα τουλάχιστον απο κάποιο δικηγόρο, οποιονδήποτε δεν είναι ανάγκη να είναι super moderator και σε forum EDIT! Πήρα προηγουμένως στο 1520 και μου είπαν οτι για το ζήτημα μου πρέπει να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Τους λέω πως εδώ πρόκειται για μη σωστή ολοκλήρωση ήδη πληρωμένων υπηρεσιών απο μέρους της εταιρείας, αυτό δεν είναι παράνομο; Μου απάντησε σε πολύ φιλικό τόνο η κοπέλα οτι δικηγόροι είναι πιο έμπειροι σε τέτοιες περιπτώσεις, και πως υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα με ινστιτούτα αισθητικής. Την ρώτησα αν αξίζει τον κόπο να πληρώσω δικηγόρο και μου είπε ναι. Προτού όμως βρω κάποιον δικηγόρο θα ήθελα μια μη κερδοσκοπική και φιλική συμβουλή απο κάποιον δικηγόρο απο εδω, έτσι ώστε να μην πληρώσω τα μαλλιοκέφαλα μου σε δικηγόρους...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 [...]Απο τον paredwse ελπίζω να πάρω κάποια φώτα επι του ζητήματος... Χίλια συγγνώμη, άργησα. Είχα μια κουβέντα με κάτι άλλα παιδιά και καθυστέρησα λιγουλάκι. Κακά τα ψέματα, αν δεν διαβάσω το συμβόλαιο αδυνατώ να εκφέρω γνώμη. Ο κάθε όρος ή υπό - όρος έχει σημασία. Τα συμβόλαια αυτά είναι γραμμένα από ειδικούς 'συμβασιολόγους'.
Lomar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ψήνεσαι να αντιγράψω το συμβόλαιο και να το ανεβάσω, ή έχεις δουλειά; Δεν με πειράζει και αν δε μπορείς, απλα μια εξυπηρέτηση ζητώ και εγώ ο ταλαιπωρημένος (και τρίχες γεμισμένος ) thnks για το ενδιαφέρον πάντως
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ψήνεσαι να αντιγράψω το συμβόλαιο και να το ανεβάσω, ή έχεις δουλειά; Δεν με πειράζει και αν δε μπορείς, απλα μια εξυπηρέτηση ζητώ και εγώ ο ταλαιπωρημένος (και τρίχες γεμισμένος ) thnks για το ενδιαφέρον πάντως Αν μπορείς να το σκανάρεις (σε jpg ή σε png) και να το ανεβάσεις σε κανά rapidshare, να μπορέσω να το διαβάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.