Προς το περιεχόμενο

Overclocking enos 2.4Ghz Northwood HT

ToMtb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τίποτα μην κανεις συνέχισε να δίνεις fsb και αφού λες μονος σου ότι είσαι αρχάριος μην κολλας σε κάποια πράματα ;) στην τελική δοκίμασε και με τα 400 να δεις αν δεν kaneiboot κρατα το insert πατημένο να κάνει reset

:P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Οκ :) fsb μείναν 3mhz . xexeexe. Αν ξεπεράσει τo memory frequency 205mhz θα τις γυρίσω πάλι στα 320 :) Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Σε ζάλισα λίγο :)

Εφτασε μέχρι τα windows και δεν μπήκε. :) Οπότε το ξαναγύρισα στο 320 :)

Καλο βράδυ. ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Γειά χαρά και πάλι μετά απο καιρό που χρησιμοποιώ το PC στα 2.85-2.9 Ghz όλο μου έκανε restart! Οπότε και αποφάσισα να το κατεβάσω και τώρα είμαι στα 2.7Ghz!!

Ξέρει κανείς γιατί μπορεί να συμβένει αυτό??

Επίσης ήθελα να κάνω OC την κάρτα γραφικών μου..

Είναι μια MSI 6600Gt 128vtd (AGP)

Μέσω RivaTuner ανέβασα λίγο απο 500/900 στα 570/1070 αλλά τελικά σε ένα παιχνίδι και στο 3DMark 05 έβγαζε στην οθόνη κάτι περίεργα κουτάκια χρωματιστά που δεν θα έπρεπε... :-?

Επίσης ήθελα μέσω Nibitor 3.0a να ανεβάσω τα Volt απο 1.4 στα 1.45! αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα γιατί δεν τα πάω καλά με το Nvflash!!

HEEEELLLLPPPP

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Γιατί δεν βοηθάει κανείς??

ειναι κανείς εδώ??

κατέβασε το memory frequency πρώτα σε DDR-266 ή DDR-320 και μετά ανέβασε το FSB όσο πάει. Την κάρτα γραφικών πολύ την ανέβασες. Λίγο λίγο θα δοκιμάζεις μέχρι να δείς ότι δεν σου βγάζει πρόβλημα σε game

Και εδώ το καινούργιο set-αρισμα του Pc!!

http://img220.imageshack.us/my.php?image=me15gbkai296ghz2336ew6.jpg

Θα δείξει και τις επόμενες μέρες αν θα είναι unstable...

Πάντως δεν με χαλάνε περίπου 3.0Ghz!! :twisted:

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Vatos με την καινούρια μου ψύκτρα που πήρα http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164 τρέχω το orthos. Στο ίδιο θέμα αν δείς πιο πάνω με την stock ψύκτρα της intel σε 8 λεπτά τεστ είχα φτάσει θερμοκρασία 59 στο cpu η οποία είχε σταθεροποιηθεί εκεί. τώρα με την καινούρια έχω σταθεροποιηθεί σε 42 βαθμούς σε 15 λεπτά τέστ :)

Nai ικανοποιημένος έμεινα. Κατά μέσο όρο είχα μείωση θερμοκρασίας 6-7 βαθμούς όταν δεν τρέχω τίποτα στον υπολογιστή. Η μεγαλη διαφορά είναι όταν τρέχω κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι. Εκει φάνηκε η δυνατότητα της ψύκτρας. Με το system stability του Everest 100% cpu usage 40 βαθμοί σταθερά για 1 ώρα και 38 λεπτά. :) Ενώ παλιά 59 βαθμούς. Τεράστια διαφορά με μιά ψύκτρα με fan. Φαντάσου με water cool τι έχει να γίνει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...