panaathas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 paidia,o ksadefos m exei ta windows xp prof. kai paratirisame oti den t vgainei i diaxirisi ergasion oti k an kaname! exete kamia idea pano s auto?
michael92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Προσπάθησε : Ctrl + Shift + Esc Δεξί κλικ στο Taskbar --> Διαχείριση εργασιών των Windows. Πόσταρε επίσης διεργασίες και registry.
panaathas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ta ekana afta apo tin arxi!den anoigei katholou to task manager
tmjuju Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Klasikh periptosh trojan/virus fobame. Bale ta teleutea AVG, Addaware, SpyBot etc. kai elpizw va ta katafereis. Orismeves fores prepei va dokimaseis mpolika antivirus/antispyware mexri va breis kapoio pou va kavei thv douleia. PS. Auto givete suvi8os gia va krubovtai ta trojans kalhtera
panaathas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ntaksei paidia,evala ena Nod32 kai ola ok telika,euxaristo paides...
xania4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Allh mia fora apodeixthke oti to nod32 einai koryfh.Exe sto noy soy file kai to adaware teleio programma gia spyware adware ktl.
21century Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Καλο προγραμμα αλλα επιμενω για το avast που δεν καταναλωνει πορους και ειναι πολυ γρηγορο...
fraggiskos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Όταν βρίσκει έναν ιό λέει σαν προτεινόμενη ενέργεια "move to chest" Μήπως ξέρετε στο avast τι είναι το move to chest? Είμαι ασφαλής όταν ο ιός μετακινηθεί εκεί? Τον διαγράφει?
michael92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Νομίζω ότι είναι κάτι σαν το quarantine (Καραντίνα). Δεν είμαι σίγουρος.
fraggiskos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ρωτάω γιατί εκεί μέσα έχει και delete και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, να τους αφήσω εκεί μέσα ή να τους διαγράψω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Ο μονος λογος για να κρατησεις κατι στην καραντινα του antivirus ειναι για να το στειλεις για αναλυση στην εκαστοτε εταιρια(eset,kaspersky κλπ)ή αν προκειται για αρχειο που χρειαζεσαι,να περιμενεις να καθαριστει μετα απο καποιο update του antivirus(αν δεν μπορει αμμεσα να το καθαρισει).Αλλιως delete και παμε για τον επομενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.