thanos75x Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω γραμμη 2048/256 και οταν κανω Upload και ανεβαζω με ριπη 20+ το Download απο 215 σταθερο πεφτει στο 9 λες και εχω pstn γραμμη. Ειναι λογικο αυτο ? Το Download με το Upload δεν ειναι ανεξαρτητο ? Οποιος ξερει ας μου απαντησει... π.χ Rapidshare κανω 100mb αρχειο upload και το download μου σερνεται
dks_1979 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Είναι ανεξάρτητα, αλλά αυτό που σου συμβαίνει είναι λογικό. Το download συνοδεύεται πάντα από κάποιο πολύ μικρό upload (στέλνει κάποια data το PC σου όπου "ζητάει" αυτό που θέλει να κατεβάσει). Αν έχεις "μπουκώσει" το upload της σύνδεση σου, τότε το modem/router σου ζορίζεται να κάνει αυτό το upload και έτσι επηρρεάζεται και το download.
Dangelo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 νομιζω πως ανεξαρτητα μεταξύ τους Up/Down είναι στην sDSL και oxi στην aDSL, αρα ναι παίζει ρόλο και σίγουρα το Up επηρεάζει το down... αλλιώς κανείς δεν θα χρεισημοποιούσε NetLimmiter... :P:P:P
dks_1979 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 νομιζω πως ανεξαρτητα μεταξύ τους Up/Down είναι στην sDSL και oxi στην aDSL, αρα ναι παίζει ρόλο και σίγουρα το Up επηρεάζει το down... αλλιώς κανείς δεν θα χρεισημοποιούσε NetLimmiter... :P:P:P Ακριβώς. Αλλά επειδή το sDSL δεν θα το δούμε μάλλον ποτέ, αρκούμαστε σε ό,τι έχουμε...
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 apla otan zitas na katevaseis kati stelnei piso paketa epibebeosis.an esi exeis faei olo to upload tote ta paketa argoujn opote argoun na erthoun kai ta epomena kai peftei to download.gia auto leme an kaneis seed rixe konta sto 70 tis ekato tis sindesis analogos tin grammi pou exeis gia na ise ok.tha breis esi tin xrisi tomi.
Costinio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 νομιζω πως ανεξαρτητα μεταξύ τους Up/Down είναι στην sDSL και oxi στην aDSL, αρα ναι παίζει ρόλο και σίγουρα το Up επηρεάζει το down... αλλιώς κανείς δεν θα χρεισημοποιούσε NetLimmiter... :P:P:P download/upload είναι ανεξαρτητα και στην adsl και στην sdsl απλα ισχυει αυτο που ειπε ο πουλινος γι αυτο και το μπουκωμα.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 koinos stin theoria anexartita stin praxi epireazei to ena to allo.ta 2 mirea lathi sto p2p .na afineis to bandwidth free i na bazeis sto net limiter 0 kilobytes up.kai ta dio sou xalane to down
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.