totti Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει κανείς το THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280 λέει ότι είναι 15.6Kg είναι αλήθεια πολύ βαρύ? Επίσης το THERMALTAKE VA7000BWA SHARK http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700276 τι λέει? το 'χει κανείς ? Επειδή έχω καταλείξει στα 2 αυτά κουτιά παρακαλώ όσους τα έχουν να πουν τη γνώμη τους για τα θετικά και (εάν έχουν βρεί) τα αρνητικά. P.S. και τα 2 full tower είναι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shoco Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω εχω το armor και ειναι βαρυ, αλλα δε με ενοχλει γιατι εχω τροχηλατη βαση που το ακουμπω οποτε δε με ενοχλει η μετακινηση του(γυναικα, σκουπισμα κ.α.). edit: Το αρμορ που γνωριζω ειναι full Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiKBeAsT Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 λιγο off-topic.. εμφανισιακα το THERMALTAKE VA7000BWA SHARK WINDOW BLACK τα σπαει!! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ...οποτε δε με ενοχλει η μετακινηση του(γυναικα, σκουπισμα κ.α.)... Μου άρεσε το "δε με ενοχλει" και το "γυναικα, σκουπισμα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totti Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Eυχαριστώ παιδιά. Το ψάχνω ακόμη... αν είναι να πάρω το armor την τροχηλάτη βάση την έχω ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Λιγάκι παλιό (2005) αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστικό :wink: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 για το armor φίλε μου έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. καλαίσθητο, ευρύχωρο, αρκετά παραμετροποιήσιμο όσον αφορά την διάταξη των 3.5' συσκευών. μόνη ένσταση η μεγάλη συγκέντρωση σκόνης. αλλά με μερικά φίλτρα στα εναπομείναντα ανοιχτά μπροστινά μέρη, διορθώνεται κάπως το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totti Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Λιγάκι παλιό (2005) αλλά ιδιαίτερα κατατοπιστικό :wink:http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105988 Ωραίος να 'σαι καλά. Πολύ κατατοπιστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phovos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εχω το kandalf (ιδιο με armor με διαφορετικη φατσα) -Ναι ειναι πολυ βαρυ(ειδικα μολις του βαλεις και το hardware) -Απο ποιοτητα και τα δυο ειναι στα ιδια επιπεδα. -To armor ειναι full , το shark λιγο πιο μεγαλο απο Midi(καπου ενδιαμεσα midi/full) -To shark ειναι πιο ομορφο(υποκειμενικο...) -το armor παιρνει περισσοτερες συσκευες 5,25 Αν θες τη γνωμη μου βαλε 30euro και παρε το παλιο stacker Που ειναι πολυ καλυτερο και απο τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Αν θες τη γνωμη μου βαλε 30euro και παρε το παλιο stacker Που ειναι πολυ καλυτερο και απο τα δυο. πράγματι αρκετά ανώτερο. συμφωνώ και εγώ σ' αυτο ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Aνώτερο αλλά γέρικο πλέον guyz ... Anyway, για να είμαι ειλικρινής και εγώ αυτό θα έπαιρνα, κι ας μην έχει τον φιουτουριστικό σχεδιασμό και τα "ηλίθια" (υποκειμενική μου άποψη) φωτάκια του Armor ! :razz: Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, ευρύχωρο και με πάμπολλα features ... Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του, από την ενότητα "Μodαρισμένα Cases" (Opteron under w/c @ Strategos) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.