poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 i foritotita einai gia to til .gia to adsl den tha allaxei tipota.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 to eipa giati eipe oti den exei thlefwno akoma...
greg21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 apo fevrouario eimai stin tellas.den eimai neos.to tilefwno leitourgei pou kai pou otan thimatai.akomi pantws nekro.oi diakopes sto net statheres kai aftes
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ah kala...kana thlefwno den pairneis na ri3eis kana kra3imo mpas kai ginei tpt?
opozit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 to zisto egkatalifthike, giati os gnoston tin agorase i wind, ke tha kani to diko tis 3play... aderfe mou ise sindromitis se ena karavi pou mpatari
greg21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 ah kala...kana thlefwno den pairneis na ri3eis kana kra3imo mpas kai ginei tpt? polla tous exw parei kai tous exw kraksei.alla tipota den ginetai.
poulinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 i tellas agorastike apo tin wind diladi?b.o filos as tsekarei oti den exei pola tilefona pano kai genikos kamia paraxeni kalodiosi.iparxei kai to topic sosti egkatastasi na parei merikes idees pou ine sticky
greg21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 den nomizw na ftaiei i kalwdiosi. giati tote prin apo 10 meres eixa tilefwno? kai prin apo ena mina eixa 15 meres pali ta idia.egine kai ksanaxalase.lete na ftaiei i fwtia stin peloponiso kai na ekapse ta kalwdia ston virwna?prin apo ligo tous tilefwnisa kai kapoios kalos anthrwpos mou eipe oti me tilefwnisan tin paraskevi kai mou eipane oti i vlavi egine.papatzilikia diladi.apo avrio arxizw tis kataggelies mou eggrafws kai tha grapsw an mexri tin tetarti den ginei i grammi na kanoun diakopi me dikia tous ipaitiotita kai me koinopoiisi stin EEET. aaa kai kati teleftaio.oi logariasmoi sas erxontai kanonika?exei 2 mines kai na erthei lofariasmos.me ksexasan?
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 apla min iparxei tipota pou sou dimiourgei to provlma pou kai pou.tora apo tellas den xero ti mporoun na elegxoun.px na min exeis til prizakia me piknoti(ote)
greg21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 kai oloi osoi exoun tellas exoun kati pou tous dimiourgei to provlima me to tilefwno?sxedon oloi exoun provlima me tin tilefwnia kathimerina.
greg21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Efigan to fax pros TELLAS kai EETT .Mexri tin tetarti tous edwsa dioria na ftiaksoun tin grammi kai meta diakopi.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Efigan to fax pros TELLAS kai EETT .Mexri tin tetarti tous edwsa dioria na ftiaksoun tin grammi kai meta diakopi. ante kali diakopi apo tora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.