Προς το περιεχόμενο

..Epson stylus 640...

daimonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by daimonas:

<strong>...κεφαλή?Με συμφέρει η αγορά νέας κεφαλής?Μπορώ να βρώ μεταχειρισμένη?Ή να αγοράσω άλλον εκτυπωτή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">ta service stous ektipotes den simferoun gia ton poli aplo logo oti einai panakriva kai me ta idia lefta pairneis kati kainourio.

Δημοσ.

...κεφαλή?Με συμφέρει η αγορά νέας κεφαλής?Μπορώ να βρώ μεταχειρισμένη?Ή να αγοράσω άλλον εκτυπωτή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

<small>[ 26-08-2002, 13:21: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: daimonas ]</small>

Δημοσ.

Thanks, αλλά με ενδιαφέρει μόνο η αγορά του συγκεκριμένου εξαρτήματος και όχι να το αφήσω για service...Yποτίθεται οτι το κάνω εγώ αυτό.Ρώτησα ένα κατάστημα στα Γιάννενα και μου είπε 17000 Απλά για να μην κάνω την αγορά από την EPSON μήπως με συμφέρει να τη βρω την κεφαλή "κάπου" αλλού...πριν καταλήξω να τον αντικαταστήσω...

Δημοσ.

Katse ligo periegrapse to provlima sou...

Kai emena mou eixan pei gia allagi kefalis alla me ena "spitiko" katharisma tis kefalis ola itan teleia.

Pantos an to provlima telika den einai voulomeni kefali pou den xevoulonei me tous katharismous apo to driver tote se simfairei na pareis kainourgio printer...

crAss

Δημοσ.

Την κεφαλή την έχω καταστρέψει.Έχω επέμβει και στον τελευταίο χάλκινο αγωγό στα ακροφύσια...Αν δώσω τα 17000 παίρνω καινούργια από το κατάστημα.Αν βρώ κάπου πιο φτηνά έστω και μεταχειρισμένη δε με χαλάει.Αν αγοράσω άλλον εκτυπωτή δε θα μου έρθει πιο ακριβά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...