Προς το περιεχόμενο

www.strawberry4u.com/

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέμα νομίζω οτι κάπου πιο παλιά είχε ανοιχτεί αλλά δε το βρίσκω.

το site αυτό το ξέρετε είναι καλό? έχει διαφορά με Ελλάδα οι τιμές και δεν έχει μεταφορικά.

Δημοσ.

Έχει διαφορές με την Ελλάδα.Εγώ πρόσφατα ψώνισα από εκεί.Με δυό λόγια οι τύποι είναι ΑΨΟΓΟΙ.Ετοιμάζομαι να ξαναπαραγγείλω.Μην το φοβάσαι αδερφέ.Κάνε κι ένα συγκριτικό με τα Ελληνικά και στην ίδια τιμή να το βρεις το άρωμα οι δικοί μας χρεώνουν και τα μεταφορικά οπότε βγαίνει παραπάνω.

Δημοσ.
Έχει διαφορές με την Ελλάδα.Εγώ πρόσφατα ψώνισα από εκεί.Με δυό λόγια οι τύποι είναι ΑΨΟΓΟΙ.Ετοιμάζομαι να ξαναπαραγγείλω.Μην το φοβάσαι αδερφέ.Κάνε κι ένα συγκριτικό με τα Ελληνικά και στην ίδια τιμή να το βρεις το άρωμα οι δικοί μας χρεώνουν και τα μεταφορικά οπότε βγαίνει παραπάνω.

σε ευχαριστώ.

Δημοσ.
σε ευχαριστώ.

Τίποτα φίλε.Εγώ βασικά προσπαθώ να παίρνω 3 προϊόντα σε κάθε παραγγελία για να έχω +5% έκπτωση στο σύνολο.Και όσο κάνεις αγορές δηλαδή από την αγορά Νο 1 εώς την 3 πχ έχεις 2% έκπτωση.Από την 3-6 έχεις 5 και από την 12η νομίζω είναι μόνιμα στο 15 ή 20% σε κάθε αγορά.Θα δεις και το σχετικό email που θα σου στείλουν αν κάνεις αγορά.Και στην πρώτη αγορά σου στέλνουν και ένα κραγιόν δώρο(για την αδερφή σου ή την γκόμενα έτσι;).Εγώ δεν ξαναψωνίζω άρωμα από εδώ πάντος με τις υποτιθέμενες εκπτώσεις του 30% και να μου βγαίνει ο κούκος αηδόνι.Άσε που βρήκα αρώματα που τα έψαχνα χρόνια και τάχα εδώ είχαν καταργηθεί.Απλά δεν τα έφερναν γιατί τους νοιάζουν μόνο τα ευρείας κατανάλωσης.Έχω μπεί σε μαγαζί και μύρισα τουλάχιστον 4 να φοράνε Φαρενάιτ και 3 την Α-ΜΕΝ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paidia blepw tis times kai ontos einai super....alla sigoura kati paizei!!!

den einai dynaton na ta poulane se tetoies times.kai gia ellada den exei metaforika??

pws ginete auto na sou ta fernoune apo to ekswteriko tsampa??

exei parageilei kaneis??me visa plirwneis kai sou erxonte me to taxydromio?

exei parageilei kaneis na mas pei tin diadikasia??

Δημοσ.
re paidia blepw tis times kai ontos einai super....alla sigoura kati paizei!!!

den einai dynaton na ta poulane se tetoies times.kai gia ellada den exei metaforika??

pws ginete auto na sou ta fernoune apo to ekswteriko tsampa??

exei parageilei kaneis??me visa plirwneis kai sou erxonte me to taxydromio?

exei parageilei kaneis na mas pei tin diadikasia??

δεν παιζει τιποτα.με εξαιρεση 50 προιοντα που ειναι μεχρι και -50% τα υπολοιπα εχουν εκπτωση -25%.

δεν ειναι και τοσο τρομερες οι τιμες, αν σκεφτεις οτι δεν εχει τα πιο καινουργια προιοντα, παρα μονο οσα μαλλον εχουν αποσυρθει(αν κοιταξεις χρωματα στα καλλυτικα για παραδειγμα θα καταλαβεις)

για τα αρωματα ειναι αλλο θεμα.(παρε το δειγμα του αρωματος ή απο αεροδρομιο και συγκρινε αυτο απο το καταστημα και θα καταλαβεις αν αγοραζεις το γνησιο τελικα απο καταστημα)

με ταχυδρομειο ερχονται.και visa/paypal δεχεται.

Δημοσ.

Ειναι γνησια ολα.

Δεν ειπα για τις κολωνιες, για τα καλλυντικα ειπα.

Εχω παρατηρησει, οτι εχει τα πιο παλια και οχι αυτα που φευγουν πιο ευκολα.

Αν δεν εισαι γυναικα και δεν ασχολεισαι,δεν μπορεις να το καταλαβεις γιαυτο στο ειπα.

και στα αρωματα,τα πιο "καλα"(και τη δικη μου γνωμη) στο site τα εχει 5-10Ε πιο φθηνα αποτι εξω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...