red7genius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Hello αγαπητοι ινσομνιακς. Το συστημα μου ειναι το εξης: CPU Intel Pentium 4 3.00GHz Northwood S478 Mainboard Gigabyte 8IPE1000-G/L RAM 2*512 Mushkin PC3200 GPU Ati GeCube X1950Pro 256Mb AGP PSW 400W noname Μεχρι και σημερα το συστηματακι μου αν και "παλιο" με τα σημερινα δεδομενα εχει ανταποκριθει στις αναγκες μου χωρις κανενα προβλημα. Με την αφιξη ολων αυτων των νεων τεχνολογιων και προγραμματων (διπύρηνοι επεξ, διπλες καρτες γραφικων, windows vista κτλ) σκεφτομαι οτι ισως χρειαζομαι αναβαθμιση. Τωρα υπαρχουν δυο επιλογες για τις οποιες και αποψη σεβαστη, 1ον: αγορα ενος εντελως νεου συστηματος ή 2ον επενδυση και αναβαθμιση του παλιου. Τωρα τι εννοω με την αναβαθμιση. Μερικα απο αυτα που σκεφτομαι ειναι αγορα ποιοτικότερου και δυνατοτερου psw, αγορα ενος κιτ 2gb ram, αφαιρεση μαμισιας ψυξης και εγκατασταση καινουργιας (ισως νερακι) και τελος ενα δυνατο o/c μεχρι οπου παει. Αυτα εχω σκεφτει. Τωρα θα ηθελα την γνωμη σας αν αξιζει να ριξω λεφτα στο συστημα ή τελικα θα ειναι τσαμπα κοπος και θα πρεπει να παω σε κατι νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εννοειτε πας για καινουργιο τροφοδοτικο...Αφου δεν τα εχει "φτυσει" ακομα με την x1950pro εισαι τυχερος... Τωρα εκτος απο αυτο... Θα σου ελεγα να κανεις αγορες που θα μπορεσεις να χρησιμοποιησεις και σε μελλοντικο pc... Π.χ μια ψυκτρα πολυσοκετ(συμβατη με 478+775)και σωστο κλοκαρισμα του northwood που λογικα θα σου βγαλει γυρω στα 3,4-3,5. Τελος εαν εχεις sata controler μπορεις και να σκεφτεις το ενδεχομενο και ενος raptor... Y.Γ Και εαν σκοπευεις να το κρατησεις το pc για πανω απο 6μηνο ριχνε καμια ματια στις αγγελιες για ddr1 2x512 εαν βρεις με κανενα 40αρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Lysi 1: - ASROCK 4COREDUAL-SATA2 http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=4CoreDual - Pentium E2160 1.8 GHz Dual Core http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=e2160 Peripou sta 135 euro, alla poulontas mitriki sou + cpu sou = peripou 40 euro Pernas se dual core, ton opoio anevazeis -logika- sta 3.0GHz kai eisai arxontas! Lysi 2: Overclock P 4 3.0 @ 3.4-3.5GHz = kostos 0 euro! - - - - Kai stis 2 periptoseis tha xreiasteis kainourgio psu, gia na min meineis me tin 1950 Pro agp sto xeri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 μια απτα ιδια[@topos]...αλλα εξαρταται απο το ποσο που δινεις....ισως να αξιζει περισοτερο να παρεις καινουριο συστημα. εκει που λες 2ghz μαλλον θα εννοεις 2gb λογικα... ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Π.χ μια ψυκτρα πολυσοκετ(συμβατη με 478+775) εχεις καποια να προτεινεις?σκεφτομουνα ψυχτρα zalman Y.Γ Και εαν σκοπευεις να το κρατησεις το pc για πανω απο 6μηνο ριχνε καμια ματια στις αγγελιες για ddr1 2x512 εαν βρεις με κανενα 40αρη... εννοεις για να το κανω 4*512?επειδη ελεγα για 2*1gb εκει που λες 2ghz μαλλον θα εννοεις 2gb λογικα... ε? ναι το διορθωσα απλα θα ηθελα να ξερω αν θα κρατησει το pc με τις αλλαγες που σκεφτομαι να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 εχεις καποια να προτεινεις?σκεφτομουνα ψυχτρα zalman εννοεις για να το κανω 4*512?επειδη ελεγα για 2*1gb ναι το διορθωσα απλα θα ηθελα να ξερω αν θα κρατησει το pc με τις αλλαγες που σκεφτομαι να κανω 1)Παιζουν και ποιο καλες με λιγοτερα χρηματα... 2)Σαφως καλυτερα τα 2x1gb αλλα κατα την γνωμη μου υπερβολικη δαπανη(140ευρω+),οποτε απλα κοιτα για κανενα μεταχειρισμενο σετακι εαν σου κατσει. 3)Θα ελεγα πως θα σου βαστηξει (με τα παραπανω+o/c) χοντρικα-χοντρικα κανενα 1-1,5 χρονο ακομα(μεχρι να τσουλησει το dx10 δηλαδη κανονικα).Αλλα στην τελικη μονο εσυ μπορεις να το κρινεις συμφωνα με τις αναγκες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 1)Παιζουν και ποιο καλες με λιγοτερα χρηματα... ξερεις καμια να προτεινεις? παντως αν κρατησεις 1 χρονο ειμαι πολυ ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.