apostolos2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Γεια σας Αντιμετωπιζω ενα σοβαροτατο προβλημα Ξεκιναω... Τωρα τελευτεα το κινητο μου χτυπαει και η αναγνωριση δειχνει ενα αλλοκοτο νουμετο 064444060444460:-?:-? Οταν το σηκωνω ακουγεται ενα χαλαρο αερακι σαν καπιος να φυσαει ηρεμα το ακουστικο.Εγω δεν μπορω να καλεσω αυτο το νουμερο:-? Τι μπορει να ειναι αυτο? Επισης λαμβανω συνεχεια στο σπιτι μου διαφορους φακελους απο καπιον αγνωστο Μεσα στο φακελο δεν υπαρχει τιποτα αλλα οταν ανοιγω το φακελο υπαρχει μια αφορητη δυσοσμια!! Και τωρα τελευτεα η κορη μου παραπονιετε οτι τα βραδια εχομαι στο δωματιο της και οταν κοιματε και της μιλαω σε μια αγνωστη γλωσσα!!!! Ενω εγω εκεινη την ωρα κοιμαμαι!! Εχω αρχισει και τρομαζω με αυτα τα πραγματα... Τι να κανω? Λετε να εχουν σχεση ολα αυτα?
soturin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Θα φέρεις 5 σβούρες γύρω από τον εαυτό σου τραγουδώντας το theme της "κλασσικής περιπτωσης βλάβης" και μετα θα κάνεις ένα backup τα ακυκλοφόρυτα παιχνίδια της zipperia studios στο 25terabyte δισκάκι σου
kallair Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 δοκίμασε να πιεις αγιασμό να δουμε τα αποτελέσματα. για να είσαι σίγουρος όμως ότι τα πράγματα γίνονται σωστά και δεν έχεις αυταπάτες, βιντεοσκόπησε το και μετά ανεβασε το και στο youtube...
1980 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 βγες και πιες τρια τεσσερα καραφακια ουζο και θα στανιαρει το κεφαλι σου.
horsepower Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 φίλε μου μην ανησυχείς..εχω περάσει τα ίδια..δράμα η κατάσταση..στην δική μου περίπτωση όμως η αστυνομία έπιασε τον δολοφόνο έγκαιρα...άντε καλή τύχη..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Χαλαρωσε... Ποσο ειναι η κορη σου? Δε σκεφτεσαι μηπως στα κανει αυτη αυτα?
kallair Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 αυτό τώρα το είπες εσύ ή το δαιμόνιο που σε έχει κυριεύσει; δεν πιστεύω να να δοκίμασες τον αγιασμό χωρίς να τραβήξεις βίντεο;;;; εμάς δεν μας σκέφτηκες καθόλου;
apostolos2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΘΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΕΙΡΩΝΕΥΤΗΣ ΒΛΑΚΑ!!ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΚΟΡΟΗΔΕΥΡΕΙΣ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εφοσον δε σου επηρεζουν τη ζωη, βαλε μια καμερα να γραφει να δεις αμα τα ονειρευεται η κορη σου αυτα, κι εφοσον διαπιστωσεις οτι τα ονειρευεται, ασε τα αλλα οπως ειναι, σιγα...
apostolos2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩς ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ε βαλε την καμερα και μας λες μετα! Στα 4 της δε νομιζεις οτι εχει αρκετη φαντασια για να το πει αυτο?
kallair Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Το δικαίωμα το έδωσες εσύ βρίζοντας. επίσης αν δεις αυτά που λες, καλύτερα να στραφείς σε παπά παρά σε ένα φόρουμ... επίσης ένας ψυχολόγος/ψυχίατρος είναι ενδεδειγμένος αν ο παπάς σου πει ότι δεν είσαι δαιμονισμενος ή κάτι τέτοιο... καθένα απ αυτά ανάλογα το τί θα δείξει η κάμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.