Προς το περιεχόμενο

Δικαιολογίες , δικαιολογίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
a train just crashed into my living room got to go

το χρησιμοποιώ όταν με πρήζουν στο warcraft μαζί με άλλα παρόμοια. Έχουν αρχίσει να με μαθαίνουν όμως.

ακουμε και combichrist....δικος μας εισαι?

Δημοσ.

το έχω γράψει και στο blog μου.καθηγητης,υπευθυνος εργαστηριου μας εβαλε να αλλαξουμε τα καλωδια δικτυου σε 36 υπολογιστες γιατι δεν του αρεσε το χρωμα.τα καλωδια ηταν πορτοκαλι,ταιριαζαν γαντι με το μοντερνο καινουριο εργαστηριο,αλλα μας εβαλε να τα αλλαξουμε γιατι τα "κλασσικα" καλωδια δικτυου ειναι γκρι κι οχι πορτοκαλι... zzzzzzzntoing!

Δημοσ.

μπα,δεν εχει να κανει σχεση με αυτο,αλλα με το "καψιμο" που δερνει μερικους μερικους ταχα μου ταχα μου επιστημονες του κ@λου,με τις παραξενιες 3χρονου και την εμμονή ότι εχουν το μυαλο του Einstein

Δημοσ.

Κάθε σχολή έχει τον αλλά συνήθως τους τρελλούς της.

Η δική μου είχε έναν Μπάρλο, γνωστό όνομα στην Πάτρα και ως καθηγητής αλλά και για τις επιχειρηματικές του ικανότητες....

Δημοσ.

Έχουμε κανονίσει 4-5 άτομα να κατεβούμε Σαββάτο στη δουλειά για να λύσουμε ένα πρόβλημα. Κατά τις 10:00 παίρνει τηλ. ένας συνάδελφος: "Παιδιά θα αργήσω λίγο, πετάχτηκα μέχρι την τράπεζα"

(πριν διευρυνθεί το ωράριο των τραπεζών)

Δημοσ.

Δικαιολογία που βρήκε κάποιος (γνωστός παραμυθάς) για να μην έρθει σε κανονισμένη έξοδο φίλων.... εν έτη 2006.

"δεν θα μπορέσω να έρθω, μου έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και μου πήραν το κασσετόφωνο, κάτω από το σπίτι μου"

Σπίτι : Στο Πανόραμα Βούλας

Αυτοκίνητο : Skoda ΑΡΧΑΙΟ και σκουριασμένο του πεταματού, δημόσιος κίνδυνος.

Κασσετόφωνο : γτπκ

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Δικαιολογία ενός φίλου μου για να μην έρθει στο σπίτι μου να παίξουμε.(μικροί τότε κανα 13 χρονών):

-Ρε φίλε θα έρθεις κατά τις 6 ώρα?

-Μπαα δεν μπορώ...

-Γιατί δεν μπορείς?

-Φοράω πυτζάμες!!!!

Ντοινννν...

Δημοσ.

Η ένα άλλο.

Είμουν στο σχολείο.

Μου λέει η καθηγήτρια:

-Μπορείς να μας διαβάσεις το κείμενο στην τάδε σελίδα?

-Όχι δεν μπορώ..

-Γιατί δεν μπορείς?

-Γιατί δεν έχω ανοιχτό το βιβλίο!!!

Δημοσ.

Απλή δικαιολογία γυναικών μόλις κάνουν την ζημιά. Οτιδήποτε στραβό κάνουν.

Δεν φταίω εγώ !!!! :confused:

Και κοιτάνε γύρω τους να δουν τι ήταν το κάτι άλλο που έφταιγε.

Ανδρική κίνηση.... 827 μαζεμένα γαμοσταυρίδια :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...