Προς το περιεχόμενο

Δικαιολογίες , δικαιολογίες

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά καιρούς όλοι μας έχουμε πει κ ακούσει τις πιο απίθανες - κουφές - περίεργες δικαιολογίες .

Ποιές σας έχουν μείνει αξέχαστες ?

(Έχω πρόσφατο πχ της κόρης μιας φίλης , η οποία για να μην βάλει τα πιάτα στο πλυντήριο , γύρισε κ είπε στην μάνα της οτι δεν μπορεί να τα βάλει γιατί μύριζε άσχημα εκεί μέσα..) .

• Moderators
Δημοσ.

Εμενα ο ξαδελφος μου μια φορα (επι εποχης που οι γονεις του του απαγορευαν να λεει που πηγαινανε), την ωρα που ερχοταν με το ποδηλατο απο το μπακαλη της γειτονιας κρατωντας ψωμι κι εφημεριδα στην ερωτηση της μανας μου ''που ειχες παει?'' απαντησε ''δεν θυμαμαι''...

Τοτε γελαγα για κανα μισαωρο...

Δημοσ.

Μου ειχε πει καποιος:Δεν μπορω να ερθω το βραδυ στο μαγαζι γιατι ο καπνος θα πειραξει τα σπυρακια μου...

Εμενα μου φανηκε πολυ γελοια δικαιολογια(λογω ατομου κιολας περιμενοντας την αρνητικη του απαντηση...)αλλα μετα απο καιρο καταλαβα οτι ισως να ισχυε κατι τετοιο(λογω θεραπειας)

Δημοσ.
ατάκα γκόμενας στον κολλητό μου σε φάση χυλόπιτας:

Δε φταις εσύ, ο χαρακτήρας σου φταίει.

το εχω ακουσει για την αφεντια μου!!

και μιας και αρχισαμε για γκομενες.ατακα πρωην:θελω να χωρισουμε γιατι ειδα στα χαρτια οτι θα με κερατωσεις (η τρομερη αληθεια ειναι οτι οντως το ειχε δει στα χαρτια και δεν ηταν δικαιολογια-εγω εμεινα καγκελο βεβαια.δεν πιστευω στα χαρτια και δεν την ειχα κερατωσει.ουτε κ το εκανα)

δευτερη ατακα πρωην:θελω να τα βρουμε ξανα αλλα δε με αφηνει ο εγωισμος μου να το παραδεχτω

Δημοσ.

ααααααα,επισης μια γνωστη μου ειχε περιοδο καθε φορα που ηταν να βρεθουνε με το αγορι της και να μεινουνε μονοι τους....ενα περιεργο πραμα ρε γαμωτο :):):):):):):):) (μερικες φορες καθε 10 μερες,2βδομαδες σερι... κλπ κλπ)

μιλαω για ηλικια των 17,μη παρθενα

Δημοσ.

Μια φίλη μου στο τηλέφωνο με μια ξαδέρφη της.

Ξαδέρφη: Θα έρθεις στο παρτυ του γκόμενού μου?

Φίλη: Α, δε μπορώ! Με έχει καλέσει και ένας άλλος μαλάκας.

Δημοσ.

κορυφαίο, φίλος μου σε γκόμενα (μικρη) που βαριόταν να την πεταξει μεχρι το κεντρο με το αυτοκινητο.

"δεν εχει βενζινη το αμαξι και αμα κανω τοση αποσταση θα εκραγεί"notworthy.gif

Δημοσ.

Το πιο θεϊκό που είχα ακούσει από γκόμενα ήταν όταν κανονίζαμε για ταβέρνα-ρεμπετάδικο κατα Χριστούγεννα μεριά και μου είχε πει ότι δεν έρχεται γιατί νηστεύει μέχρι το Πάσχα!!!

Έχει μείνει στο τοπ 10 των θεϊκών ατακών από γυναίκες... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...