Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 πριν λιγες μερες πηρα την P5K Deluxe WiFi-AP,και καρτα γραφικων την Gecube HD2600Pro 512. στα XP pro,κανει κανονικα εγκατασταση ολους τους drivers,εκτος απο την καρτα γραφικων.εχω δοκιμασει και απο το CD που ειχε μεσα στο κουτι,και κατεβασμενη την τελευταια εκδοση RV630pro απο το site της gecube. με το που κανω εγκατασταση και κανω επανεκινηση,αφου δειχνει το λογοτυπο των XP,λιγο πριν μπει στην log-on οθωνη των xp,μαυριζει η οθωνη και αναβοσβηνει,και δεν λεει να μπει στα windows με τιποτα.μονο με safe mode μπαινει,και ετσι κανω uninstall τους drivers,και μετα ξαναμπαινει κανονικα. εχω κανει bios update τις 2 τελευταιες εκδοσεις απο το site της asus,αλλα τιποτα.την πηγα για αντικατασταση σημερα στο πλαισιο,αλλα και η καινουρια τα ιδια κανει. εχω δοκιμασει να κανω setup με drivers only,αλλα και με catalyst. σημερα εβαλα windows vista,εκανε κανονικα εγκατασταση,αλλα δεν με αφηνει να βαλω αναλυση 1440χ900 που υποστηριζει η οθωνη μου (LG 19' wide).το ανωτερο που μπορω να βαλω ειναι 1280χ1024.αν και το 1440χ900 το εμφανιζει κανονικα στις επιλογες. πρωτη φορα ασχολουμαι με ati,και το εχω μετανιωσει. καμοια ιδεα κανεις για το τι παιζει?
pcfan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 τροφοδοτικο ειναι επειδη δεν υπαρχει πολυ ρεύμα η κάρτα δουλεύει μέχρι να βάλεις drivers αλλα μετα δεν ανοίγει το pc επειδή δουλευει κανονικα όπως πρέπει και κάνει τα πραγματάκια αυτα ! οπότε πες πρώτα το τροφοδοτικο σου και μετα να σου πω κανένα καλύτερο !
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Tagan 500Watt. p5k deluxe wifi-ap core2duo 6550 team elite 800αρες 2 σκληροι συνδεδεμενοι 320gb ο καθενας. 2 drives τι απαιτησεις να εχει,και γιατι να δουλευει στα vista και οχι στα xp?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ε οχι και τροφοδοτικο! Μια χαρα ειναι το Taganάκι. Μηπως η 2600pro θελει εξτρα τροφοδοσια και δεν την εχεις βαλει? Μηπως κρασαρει με τπτ αλλους drivers? Δοκιμασες modded drivers (π.χ. omega drivers). (πολυ καλο site για vgas κ modded drivers.)
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 δεν κρασαρει με αλλους drivers.πρωτα της ατι βαζω. η συγκεκριμενη 2600 δεν χρειαζετε εξτρα τροφοδοσια,δεν παιρνει 6πινο καλωδιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν κρασαρει με αλλους drivers? Δοκιμασες καποιους αλλους πλην της Ati?
Bougas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δοκιμασες καποιους αλλους πλην της Ati? μονο ατι. νομιζα οτι εννοουσες μηπως κρασαρει με αλλους drivers αλλων συσκευων που βρισκονται στο σκληρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.