Προς το περιεχόμενο

σκεψη για αναβαθμιση

liberation

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμληρωνει σε 3 μηνες 2 χρονια το pc μου και σκεφτομαι αναβαθμηση..ποτε ειναι η καλυτερη εποχη πιστευετε??εννοωντας αν εχει γινει γνωστη ημερομηνια πτωσης τιμης επεξεργαστων καρτες γραφικων κτλ..εχω ακουσει οτι τα χριστουγεννα ειναι παντα η καλυτερη περιοδος ισχυεει??:???::???:

τροδοτικο σχετικα προσφατο ειναι thermaltake toughpower 700 watt οπως και καρτα γραφικων sapphire x1950pro 512 mb

βασικα σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη επεξεργαστη και RAM που ειναι απο τοτε..

• Moderators
Δημοσ.

Οσο περιμενεις τοσο θα ερχονται και καλυτερα πραγματα.

Το θεμα ειναι οτι μετα απο 2 χρονια πιθανον να μη βρεις πραγματα που να ταιριαζουν με το pc σου...

Δημοσ.

ειναι στα αμεσα σχεδια(1-2 μηνες) αφιξη νεων επεξεργαστων??ας πουμε το καλοκαιρι παρατηρησα οτι η τιμη του q6600 απο τη μια μερα στην αλλη επεσε στο μισο που οπως διαβασα αργοτερα η πτωση στη τιμη ηταν προγραμματισμενο να γινει..ξερουμε κατι αναλογο για τη συνεχεια??:???::???:

• Moderators
Δημοσ.

Προς το παρον οχι.

Μη θελουμε κι αλλη τετοια γενναια πτωση κ μαλιστα χωρις ανταγωνσιμο απο την AMD...

Παντως θα βγαουν οι Penryn 45nm σε μερικους μηνες, οπως και καποιες νεες καρτες γραφικων (απ'οσο εχω καταλαβει), αλλα μειωσεις οχι.

• Moderators
Δημοσ.

ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚEΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΕΙΣ!

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ

Kατα τα αλλα φτιαξε το προφιλ σου, ανοιξε νεο θρεντ και ρωτα μας ο,τι θες...

Καλωσηλθες...

Δημοσ.

φιλε valerei,μην γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις.

δευτερον ανοιξε καινουργιο τοπικ οπου 8α γραψεις το τωρινο σου συστημα και

θα σε βοηθησουν.

• Moderators
Δημοσ.

Θα καινε πιο λιγα βατ κ θα εκλυουν πιο λιγη θερμοτητα.

Αυτο ειναι το βασικο...

Τωρα τις αλλες τεχνολογικες καινοτομίες που θα φερουν δεν τις ξερω (κατι για SSE4 διαβασα?), αλλα σιγουρα θα υπαρχουν. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...