Προς το περιεχόμενο

Albatron KX18D PRO (II) και θόρυβος

soiramk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο καιρό το pc έκανε ένα "μηχανικό" ήχο ενοχλητικό, αλλά τον τελευταίο καιρό έγινε πολύ έντονος... Έχω την MoBo Albatron KX18D PRO (II) και εντόπισα οτι το πρόβλημα προερχόταν απο το ανεμιστηράκι που υπάρχει πάνω στην ψύκτρα της MoBo. Το έβγαλα το καθάρισα αλλα δε κατάφερα να σταματήσω το θόρυβο. Τελικά το αφαίρεσα τελείως και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα με την θερμοκρασία. Το EVEREST Ultimate Edition δείχνει 41C(θερμοκρασία μητρικής). Ποίες είναι οι φυσιολογικές τιμές?

Δημοσ.

εγώ κάποτε της είχα βάλει ένα από αυτά τα παθητικά που βγάζει η ζαλμάν και ήταν μια χαρά το board και overclocked ;) απλά άλλαξε αυτό με κάποιο πιο μεγάλο

Δημοσ.

Δηλαδή λες οτι είναι πολύ οι 41C(40C τώρα), ε? Δε θέλω να δώσω λεφτά για καινούρια πράγματα, γιατί σύντομα λέω να φτιάξω καινούριο σύστημα(θα χρειαστώ τη βοήθειά σας τοτε χεχε!!)... Anyway έχεις κάποιο link για αυτό που μου λες?

Δημοσ.

Και πολύ σου κράτησε...Αστο έτσι οπως είναι, τι ιδιο Μ/Β είχα, δουλεύει μια χαρά χωρις ανεμιστηράκι απο το 2005 μέχρι σήμερα, αλλά χωρίς o/c.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...