hophop Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Συγγνωμη που ανοιγω θεμα που ηδη υπαρχει, αλλα το υπαρχον δεν με καλυπτει. Λοιπον θα ηθελα να ρωτησω τι εργαλεια χρειαζομαι για την κατασκευη σελιδας. Εχω αφανταστα πολλες templates αλλα δεν ξερω πως να τις χρησιμοποιησω. Εχω το frontpage 2003. και το dreamweaver cs 3 το οποιο δεν γνωριζω καθολου. η σελιδα θα ειναι σχετικα απλη, αλλα με αρκετα μενου. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ευχρηστη και ομορφη. Εχω σκοπο να την κατασκευασω εγω, αλλωστε δικια μου ειναι, αλλα μην φανταστειτε πως εχω τρελες γνωσεις. Θα προτιμουσα ενα προγραμμα βημα-προς- βημα. αν γνωριζετε κατι. Η σελιδα θα ειναι για μια σχολη, οποτε το μενου θα ειναι καπος ετσι αρχικη-η σχολη μας- σπουδες-εγκαταστασεις-επικοινωνια. και το καθε ενα θα εχει υπομενου, τα οποια θα οδηγουν σε σελιδα με περιεχομενο φωτογραφιες, και κειμενο βασικα. ευχαριστω
Ventrix Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 αγόρασε ένα βιβλίο για html. αν θέλεις κάτι πιο επιφανειακό, ίσως είναι καλύτερα στην αρχή να αγοράσεις ένα βιβλίο για αρχάριους στο dreamweaver.
hophop Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 efxaristw. mallon gia dreamweaver vivlio 8a paw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.