desolatorXT Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε παιδιά...δλδ έλεος, Πριν κάνω φορμάτ έγραψα κάποια αρχεία που ήθελα να κρατήσω σε dvd... Πάω λοιπόν να τα περάσω σε ένα άλλο pc... Όταν βάζω δισκάκια TDK στο drive, μου τα εμφανίζει ως "κενά cd" και δεν μπορώ να διαβάσω τα περιεχόμενα τους... ΑΝτίθετα κάτι dvd Philips που έχω και κάτι SOny τα διαβάζει κανονικά... Τι να κάνω? θέλω να πάρω τα δεδομένα από εκείνα τα dvd.... Πως λύνεται αυτό το πρόβλημα???? Thnx προκαταβολικά...
gherudos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Τα δοκίμασες σε άλλο drive? Μήπως έπεσες σε κακή παρτίδα dvd-r?
accipio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μου συνέβη το ίδιο με ένα από τα recorder μου, στα XP. Συγκεκριμένα έγραψα ένα dvd-r (σε udf format, δεν ξέρω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο) με ένα NEC, το οποίο στη συνέχεια δεν μπορούσε να το διαβάσει. Το διάβασε όμως το Plextor που επίσης έχω. Μπουτάροντας ύστερα από τα Vista διαπίστωσα ότι και το NEC διάβαζε το συγκεκριμένο δισκάκι. Ξαναγυρνώντας στα XP και ελέγχοντας το δισκάκι στο ΝEC με το Isobuster, είδα ότι τα δεδομένα ήταν εκεί και μπορούσα να τα ανακτήσω. Συμπέρασμα; Μάλλον κάτι εμπόδιζε το NEC στα XP να διαβάσει το dvd που έγραψε, αλλά δεν ξέρω τι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.