Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Ήταν ένας ψευδορομαντικός φόβος κάποτε αυτό πάντως. Όπως κ να 'χει, καλή συνέχεια τσε καληνύχτα.
punky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Ότι το 'δεν ξέρω' είναι αρκετά καλή απάντηση όταν σε ρωτάνε 'γιατί έκανες αυτό?' και ότι το 'επειδή έτσι' είναι ΑΡΚΕΤΟ όταν σε ρωτάνε 'γιατί ζεις?'. Τα παραπάνω τα έχω δοκιμάσει σε μπάτσους πάντως, και δεν κρίθηκαν ιδιαίτερα καλές απαντήσεις.
BIAP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Eιναι μεχρι να βαρεθει το πιτσιρικι που εφτιαξε το λειτουργικο, και μας επαναπρογραμματισει. Μικρο bug ειναι, που θα του παει, θα το δει.
punky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Eιναι μεχρι να βαρεθει το πιτσιρικι που εφτιαξε το λειτουργικο, και μας επαναπρογραμματισει. Μικρο bug ειναι, που θα του παει, θα το δει. Την κάτσαμε τη βάρκα τότε
BIAP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω το πηγαινα προς I think god is a placebo μερια παντως, btw, απο τους αγαπημενους μου χωρους επισης.
punky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κοίτα, επειδή κάθε 16 Σεπτεμβρίου, θα είχα θεωρητικά επέτειο γάμου, είναι η μόνη μέρα του χρόνου που ο εγκέφαλος μου υπολειτουργεί.
BIAP Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω την απαιτηση να μεταφραζομαι σε ο,τι σκεφτω. Δεν θεωρησα καν οτι υπολειτουργεις. Συνειρμους πεταει ο ενας στον αλλο. -για το αλλο φοβαμαι να ρωτησω, δεν το κανω-
punky Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω την απαιτηση να μεταφραζομαι σε ο,τι σκεφτω. Δεν θεωρησα καν οτι υπολειτουργεις. Συνειρμους πεταει ο ενας στον αλλο. Όχι ρε, δεν το πήρα στραβά. Πλάκα κάνω. για το αλλο φοβαμαι να ρωτησω, δεν το κανω Μη φοβάσαι κανέναν. Εδώ είμαι εγώ. Ρώτα ότι θες.
marios1957 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κωστή,τη κάτσαμε τη βάρκα.Ανέβα να φιλήσω,κατέβα να γ@μήσω ένα πράγμα.Τρακόσια πενήντα km πήγαινε,άλλα τόσα στο έλα....
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Το μεσημέρι είναι λέξη και οι λέξεις είναι ψέμματα φίλος.
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορεί να με ονειρεύεσαι κάποιος άλλος.
panther_512 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Eπιστρέφοντας στα υπαρξιακά ερωτήματά μας, μπόλικη τροφή για το μυαλό μας δίνει η κβαντική μηχανική. Σίγουρα όσοι θα έχουν ασχοληθεί λιγουλάκι, θα γνωρίζουν για τα άλματα λογική που πρέπει να κάνει ένας απλός άνθρωπος για να τη κατανοήσει έστω και λιγουλάκι. Ένα από τα απλούστερα παραδείγματα για τη "πραγματικότητα" είναι το γνωστό Double-slit experiment. Για να μή κάθομαι να εξηγώ, ορίστε ένα κατατοπιστικότατο βίντεο: Εφόσον λοιπόν κατανοείτε ή κατανοήσατε τα παραπάνω, με βάση τα παραπάνω πειράματα + νέα πειράματα που υλοποιήσανε, κβαντικοί μηχανικοί από την Αυστρία ισχυρίζονται ότι η πραγματικότητα δεν υπάρχει όταν δεν την παρατηρούμε. Και δεν αναφέρονται μεταφορικά. Κατ'επέκταση συνεπάγονται ότι η ύπαρξη της πραγματικότητας απαιτεί την προύπαρξη συνείδησης, όχι απαραίτητα της ανθρώπινης. Εν πάση περιπτώση στο παρακάτω link είναι το άρθρο: Quantum physics says goodbye to reality ....Now physicists from Austria claim to have performed an experiment that rules out a broad class of hidden-variables theories that focus on realism -- giving the uneasy consequence that reality does not exist when we are not observing it (Nature 446 871). Ένα πιό κατανοητό άρθρο για τους περισσότερους εδώ: Quantum Mechanics and Reality
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τα 'χει πει ο Heisenberg πριν απ' αυτούς αλλά έπρεπε να κάνετε ντου, σας χαλούσε ο Führer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.