Lighter122 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό δε λέει τπτ, λέει απλώς πως αν υπήρχε θεός θα ήταν λευκός. Ο θεος αν υπαρχει, δεν εχει καμια διαφορα απο ενα κακομαθημενο παιδακι που πρηζει τους γονεις του για ενα καινουργιο παιχνιδι, και μετα απο λιγο το παραταει στην ντουλαπα επειδη το βαρεθηκε...
Helm21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ρε χέλμ γιατί δεν αυτοκτονείς ; Περνάω καλά.
agamoi-thytai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω την υπομονη να διαβασω ολες τις σελιδες. Σας εχς βαρεθει λιγο εδω που τα λεμε, γιατι ασχολειστε με βλακειες. Εγω καθε φορα που κανω sex με τη γυναικα μου φωναζει συνεχως: ΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ.
Cromb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω την υπομονη να διαβασω ολες τις σελιδες.Σας εχς βαρεθει λιγο εδω που τα λεμε, γιατι ασχολειστε με βλακειες. Εγω καθε φορα που κανω sex με τη γυναικα μου φωναζει συνεχως: ΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ. Το "ωωω θεε μου" πάντως μπορεί να έχει και άλλη σημασία.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν εχω την υπομονη να διαβασω ολες τις σελιδες.Σας εχς βαρεθει λιγο εδω που τα λεμε, γιατι ασχολειστε με βλακειες. Εγω καθε φορα που κανω sex με τη γυναικα μου φωναζει συνεχως: ΩΩΩ ΘΕΕ ΜΟΥ. Άλλος ένας φιλόσοφος. Και φυσικά και πολύ γαμάω.
horsepower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 άγαμε άστο καλύτερα αφού βαριέσαι τις βλακείες μας πήγαινε για κάνα μπάνιο όπως λέει και ο Helm..
rose123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πολυ το αντεξα το φορουμ σας!!! Αντε γεια ... περισπουδαστοι ,δηθεν αθεοι ,ψευτοκουλτουριαρηδες.Α!! Ξεκοληστε και λιγο απο τον υπολογιστη. Οσο για τη φτου-φτου λυπαμαι το παιδακι που θα την εχει νονα.:mrgreen::mrgreen:
KWSN_Men Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πολυ το αντεξα το φορουμ σας!!! Αντε γεια ... περισπουδαστοι ,δηθεν αθεοι ,ψευτοκουλτουριαρηδες.Α!! Ξεκοληστε και λιγο απο τον υπολογιστη. Οσο για τη φτου-φτου λυπαμαι το παιδακι που θα την εχει νονα.:mrgreen::mrgreen: Στο καλό και να μας γράφεις. Να είσαι σίγουρη ότι εμείς εμείς αυτό θα σε κάνουμε.
SGP Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 αρχίσαμε τις @@ριές... Μάλλον αναλύθηκε όσο πάει το θέμα
horsepower Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 οοοοοοχιιιιιι...μμμμηηηηηηηη....μείνε σε παρακαλώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου...πες μου ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο σου ποστ..δως μου μια ανάσα παραπάνω..μείνε τριαντάφυλλο μου...σε πλιζαρω... (δεν είμαι πούστης αλήθεια)
1980 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πολυ το αντεξα το φορουμ σας!!! Αντε γεια ... περισπουδαστοι ,δηθεν αθεοι ,ψευτοκουλτουριαρηδες.Α!! Ξεκοληστε και λιγο απο τον υπολογιστη. Οσο για τη φτου-φτου λυπαμαι το παιδακι που θα την εχει νονα.:mrgreen::mrgreen: ενταξει κοπελια και εγω απο ενα σημειο δεν μπορουσα να ακολουθησω την ροη του τοπικ με κουρασε πολυ εγκεφαλικα δεν μπορουσα να χωρεσω τοσες αποψεις μεσα στο μυαλο μου αλλα δεν θα τα κατηγορησω τα παιδια επειδη μπορουν και το κανουν. στο καλο.
panther_512 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Ανεξάρτητα όμως από το αν συμφωνούμε ή όχι με το πρώτο πόστ της Φου-Φρου, πρέπει να την ευχαριστήσουμε διότι αποτέλεσε την αφορμή για μιά πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση. PS: Για ανοίξτε λίγο τη τηλεόρασή σας και κάντε καμιά εισφορά στο τηλεμαραθώνιο..
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας σε μια τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, όπου φάνηκε καθαρά οτι για κάποια θέματα ευτυχώς υπάρχει πολυφωνία!!! Οσο για το βαφτηστήρι δεν ξέρω αν είναι τυχερό που θα έχει εμένα νονά, ο χρόνος, η αγάπη και η ευθύνη που αισθάνομαι για αυτό το παιδί θα το δείξει και οχι κανα άστρο της Βηθλεέμ... Πάντως ελπίζω μια των ημερών να με κοιτάζει και να νιώθει περήφανο για την επιλογή των γονιών του... Και σε όσους πιστεύουν, χωρίς ίχνος ειρωνίας, η Παναγιά μαζί σας, στους υπόλοιπους απλά keep pondering m8s!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.