pc_admin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Το ξαναλεω : εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα του ειδους επειδη ασχολουμαι αρκετα με το αθλημα Σιγουρα καθε μετατροπη εχει καποιες απωλειες . ΑΛΛΑ: Μονο το TMPGEnc DVD Author 3 ειχε ποιοτητα εφαμιλη του αρχικου divx χωρις να εχει ορατες τουλαχιστον απωλειες. Τωρα πως το καταφερνει αυτο, εχει καποιο τρυκ στην κωδικοποιηση που κανει δεν ξερω Ολα τα αλλα λιγο ή πολυ ειχαν τρομαχτικες απωλειες στην ποιοτητα οσο καλα και να τα εφτιαχνα Μαλιστα αν η ποιοτητα του divx ειναι καλη (πχ τα divx που ηταν σε 2 cd) η ποιοτητα του dvd ηταν εφαμιλη του dvd-rip (οπτικα παντα κρινοντας)
cybereddie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 με το thefilmmachine και 2 ή 3 περάσματα του encoder [cce] για ποιότητα και το convertXtoDVD για όταν έχω σειρές με avi+dvd για να μην παιδεύομαι αφου δεν με ενδιαφέρει εκει η ποιότητα...
cybereddie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 βασικά έχω φτάσει να κάνω dvd πάνω από 2000 avi, το pc απλά δεν κλείνει πλέον. Το θέμα είναι να βολευτείς τελικά κάπου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.