anpetsalis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 psaxnw ena kalo programma na metatrepw tis divx taineies mou se dvd kai na enswmatwnw kai ypotitlous... akouw protaseis... thanks....
leftermann Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ χρησιμοποιώ Auto Gordian Knot. Aπλό, καλό και τζάμπα...
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 convertxtodvd , υπερβολικά καλό και απλό. κατά τα άλλα, winavi video converter. ψάξε λίγο, έχει ερωτηθεί εκατοντάδες φορές (και απαντηθεί άλλες τόσες)!
leftermann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 sorry, άκυρο το πρώτο ποστ. Μου φάνηκε σαν dvd->divx. +1 στο convertXtoDVD
Kostas-1- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 +1 στο convertXtoDVD Παιδια με το convertXtoDVD οι υποτιτλοι φαινονται σε επιτραπεζιο DVD;Η μονο σε προγραμματα του υπολογιστη π.χ powerDVD φαινονται οι υποτιτλοι;
antreaslam Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια με το convertXtoDVD οι υποτιτλοι φαινονται σε επιτραπεζιο DVD;Η μονο σε προγραμματα του υπολογιστη π.χ powerDVD φαινονται οι υποτιτλοι; το πρόγραμμα αυτό, σου δημιουργεί ταινία σε κανονική μορφή dvd, οπότε μην ανησυχείς, θα μπορείς να τους βλέπεις σε όλα τα επιτραπέζια dvd players..
Kostas-1- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 το πρόγραμμα αυτό, σου δημιουργεί ταινία σε κανονική μορφή dvd, οπότε μην ανησυχείς, θα μπορείς να τους βλέπεις σε όλα τα επιτραπέζια dvd players.. Nα σαι καλα antreaslam.Σ'ευχαριστω πολυ.
cybereddie Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 και μισο εκατομμύριο άλλα... Υπάρχει τόσο υλικό, 3 χρόνια τώρα όλο η ίδια ερώτηση και η ίδια απάντηση ... ;-)
pc_admin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Υπαρχουν χιλιαδες...αλλα χανει πολυ η ποιοτητα στην μεταφορα Το μονο που εχω δοκιμασει και κραταει την αρχικη ποιοτητα ειναι το TMPGEnc DVD Author 3
cybereddie Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 εξαρτάται από τι θες να κάνεις, κάθε μετατροπή έχει απώλειες ...
johnyc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Και γω έχω την ίδια ακριβώς απορία. Ποιο είναι αυτό το προγραμμα που διατηρείς τη μέγιστη ποιότητα του αρχείου σου; Το nero vision ίσως; Ρωτάω γενικά χωρίς υποστήριξη υποτίτλων και δημιουργία "ωραιων" μενου.
cybereddie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 πάλι εξαρτάται τι κάνεις, υπάρχουν τόσα πολλά προγράμματα γιατί έχουν κάποια καλά στοιχεία για τη μια δουλειά και κάποια άλλα για άλλη. Αν υπήρχε το τέλειο πρόγραμμα, θα χρησιμοποιούσαμε όλοι αυτό και τέρμα. Ασε που μπαίνει και το προσωπικό στοιχείο. Αλλοί θέλουν avi2dvd, άλλοι το winavi, άλλοι το convertxtodvd , άλλοι το TFM- άλλοι τον cinema craft encoder - άλλοι τον canopus και πάει λέγοντας. Προσωπικά έχω 2-3 προγράμματα για διαφορετικές δουλειές γιατί άλλο π.χ. με βολεύει όταν έχω να κάνω με τηλεοπτικές σειρές και άλλο βάζω όταν θέλω να δουλεύσω μια ταινία και θέλω καλή ποιότητα. Επιλογές ...
johnyc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Για όσο το δυνατόν καλυτερη ποιότητα ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.