aspirin Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Αν δεν είσαι ποδοσφαιριστής, μην ανησυχείς.
insomniaK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 [...]Περπατημα περισσοτερο τωρα τι τρεξιμο να κανω σε τετοια ηλικια? [...] Αυτή είναι λανθασμένη νοοτροπία και ειδικά στη δική σου ηλικία, είσαι κάτω από το μισό του μέσου όρου ηλικίας θανάτου. Δε σου πε κανείς να γίνεις δρομέας, αλλά βρες έναν προορισμό περίπου 2-3 χιλιόμετρα από το σπίτι σου και προσπάθησε να πας και να γυρίσεις τρέχοντας/περπατώντας. Την πρώτη φορά θα αισθανθείς πολύ σκατά, όλοι το έχουμε πάθει αυτό, θα πιαστείς κιόλας, προσπάθησε και δεύτερη, μετά από 2 ημέρες, θα δεις ότι θα πας πολύ καλύτερα κοκ. Έτσι ξεκινήσαμε με ένα φίλο, αυτός σε μισή ώρα κάνει γύρω στα 7χιλ. τρέξιμο και γω πήρα ποδήλατο και κάνω περίπου 25χιλ. την ημέρα. Είμαι οφ τοπικ, αλλά πιστεύω ότι όλοι μπορούν να διαθέσουν 30λεπτά την ημέρα για το σώμα τους.
MrSeanKon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Thanks guys για το ενδιαφερον σας. Λοιπον η μαγνητικη τομογραφια εδειξε μια ελαφρια ρηξη του μηνισκου. Ειναι στο πρωτο σταδιο που δε need εγχειρηση. Στο δευτερο σταδιο εξαρταται ενω στο τριτο ειναι αναγκαιο. Επισκεφθηκα 3 διαφορετικους ορθοπεδικους και μου ειπαν οτι δε συντρεχει λογος να πεσει νυστερι. Απλα να γινω απο ιπποποταμος (104 ζυγιζω) ---> Αδωνις :mrgreen: (οχι ο πολιτικος του ΛΑΟΣ) και να κανω σιγα-σιγα δυο απλες ασκησεις να δυναμωσουν οι μυες στους μηρους. Ηδη οι βραδυνες μπυρες εφαγαν ΒΑΝ και περικοπη ψωμιου, σαλτσων. Ο δευτερος γιατρος μου ειπε οτι ειναι εφικτο να χανω 2 κιλα το μηνα. Ειδομεν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.