Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για το VMware Fusion?

yohaan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μάθω εντυπώσεις από χρήστες οι οποίοι το έχουν εγκατεστημένο καθώς και κάποιες μικρολεπτομέρειες του στυλ αν έχει την δυνατότητα να τρέξει .exe αρχεία κτλ...

Δημοσ.

Εγω το εχω βαλει και ειναι αρκετα καλο.

Το εχω στα macbook 2.16 , kai βλεπει κατευθειαν το partition που ειχα κανει με το Bootcamp .

Το μονο αρνητικο ειναι (οπως και με το parallels) οτι δυσκολευεται στα 3d.

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ από την Beta 1 έκδοση. Από τότε τρέχω Cisco VPN client για να συνδέομαι στη δουλεία μου και δουλεύει αψεγάδιαστα. Η μόνη εφαρμογή που τρέχω συνήθως είναι ο Internet Explorer και σε ελάχιστες περιπτώσεις κάποιες απ τις εφαρμογές του MS Office. Η τελική έκδοση την οποία έχω αγοράσει δεν άλλαξε σε κάτι σε σχέση με τις Beta καθώς ήταν ήδη έτοιμες για τις περισσότερες εφαρμογές.

3D εφαρμογές δεν τρέχω μιας και για αυτές αναλαμβάνει το MacOS να "καθαρίσει".

Γενικά πολύ σταθερή εφαρμογή αν και κάποιες φορές, λίγο παραπάνω γκάζι θα ήταν ευπρόσδεκτο

Δημοσ.

αρκετά καλό το fusion θα έλεγα....

το τρέχω σε macbook με 1 gb μνήμη και βρίσκει λίγο τα δύσκολα κατά το ξεκίμηνα και γενικά αν έχω ανοίξει κάποιοα άλλο softwate στο mac, αλλά με εεντυπωσιάζει γιατί τρέχει μια χαρά, χολίς κάποια κολήματα, αρκεί να εχεις υπομονή σε μερικές μικροκαθυστερήσεις...

θα σας ξαναπω μόλις βάλω και το άλλο dimακι 1gb....

το συνιστώ πάντως μόνο σε ιδιαίτερες καταστάσεις που δεν μπορείς να βρεις κατι σε mac που θα κάνει την δουλειά σου, που τελικά όλα υπάρχουν σε mac...

Δημοσ.
Το χρησιμοποιώ από την Beta 1 έκδοση. Από τότε τρέχω Cisco VPN client για να συνδέομαι στη δουλεία μου και δουλεύει αψεγάδιαστα.

Ερώτηση cisco vpn εννοείς πως το τρέχεις από mac ή windowz?

Εγώ έχω το parallels αλλά τρέχω το vpn client για mac και συνδέομαι κανονικά στο δίκτυο ΑΛΛΑ για να δώ τα αρχεία που μοιράζεται ο server 2003 στο γραφείο μπαίνω στο parallels και ανοίγω από εκεί το κοινό χώρο μέσω mac δεν ανοίγει το κοινό χώρο....

Δημοσ.

@djmike

Τον client της Cisco τον τρέχω μέσα από το Fusion μιας και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα και κολήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...