azio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Απο ξένα θα πω αυτή την λίστα που είχα φτιάξει για τον ξαδερφό μου πριν κανά δυο χρόνια . Εντιτ : Άκυρα τα ελληνικά . Μόλις ανακάλυψα οτι πάνε σε άλλο τοπικ . symfono se megalo vathmo me ti lista sou paschalia!
ourania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Καλώς σας βρήκα παίδες Όμορφο το θέμα που ανοίχτηκε Θα συμφωνήσω μ αυτούς που διάλεξαν το Unchained Melody για το πιο ερωτικό κομμάτι ever - το χε τραγουδήσει και ο Gareth Gates - κομματάρα Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που δεν έχει δει το Ghost? Ghost?? **Πολύ ερωτικό είναι και το Wasting love των Iron Maiden
DIMITRISG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Αν μπορω να βαλω απο ελληνικά, για μενα του Ακη Πανου "και τότε σ'αγαπώ" ειναι το απολυτο ερωτικό τραγουδι
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 καλα εδω ειναι οτι του σκαει του καθενος. να προσθεσω το supergirl δεν ξερω αν εκφραζει καποιους.
1980 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 αν και δεν μπορω να το χαρακτηρισω ερωτικο το question of heaven των iced earth νομιζω το εχει το θεμα για τους μεταλαδες. παντως νομιζω οτι μετα το κομματι του κοστελο το χαος. και το where the wild roses grow -nick cave νομιζω ειναι πολυ καλο.
deceptio visus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και το where the wild roses grow -nick cave νομιζω ειναι πολυ καλο. Definitely! Αλλο ενα ερωτικο τραγουδι ειναι το "Breathe Me" by Sia. http://youtube.com/watch?v=U6PGrub3jUc
Xvipes Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 George Michael - Careless Whisper (όχι δεν είμαι Gay ) Blackmore's Night - Ocean Gypsy p.s πειράζει που δεν μου αρέσει έτσι όπως τραγουδάει o elvis costello?
kattistt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Marvin Gaye - Ain't no sunshine when she's gone Whitney Houston - Saving all my love for you Johnny Logan - Hold me now Gary barlow - Forever love Και πολλα αλλα που μολις τα θυμηθω θα τα γραψω!
kattistt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Βιταλη - Ερωτικο και ενα αγαπημενο μου... Τανια Τσανακλιδου - Ας ερχοσουν για λιγο
punky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Απόλυτο δεν θα το χαρακτήριζα, αλλά μου αρέσουν πολύ οι στίχοι κι αυτό μου έρχεται τώρα στο μυαλό: Μανώλης Λιδάκης - Για Να Σε Συναντήσω
thanocaster Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Marvin Gaye - Ain't no sunshine when she's gone Al Green δεν είναι αυτό;
v-tidus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Maaya Sakamoto - Gravity Απλά τέλειο. Ψάξτε το, μην σας παραξενεύει το όνομα, το τραγούδι είναι στα αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.