χάπι Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Elvis Costello - I want you._ +1000 συμφωνώ εντιτ /...αν και το "απόλυτο" είναι μάλλον το "wild is the wind" /D. Bowie
Harkon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 εγώ θα έλεγα : The Righteous Brothers - Unchained Melody
Dr.Thermionic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Harry Nilson - Without You Ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι, απο το αλμπουμ Nilsson Schmilsson (1971)....Πολύ ωραίος ρυθμός,χαρακτηριστική ενορχήστρωση της δεκαετίας του '70, από τα πλέον κλασσικά...Πρώτη εκτέλεση το 1970 από τους Badfinger στο άλμπουμ Νο Dice.
prisila Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 πφφφφφ..ειναι παραπανω απο 2 που θελω να πω..αλλα τεσπα..Marvin Gaye-Lets Get It On k Jane Birkin-Je T'aime Moi Non Plus
azio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Elvis Costello - I want you._ poooooooooo re ti tragudara!! to eixa akousei kapote alla den to eixa ypopsin mou!! episis xairomai pou yparxei symmetoxh!! k einai kalo p mporoume etsi na vriskoume kala tragudia p den eixame akousei prin!!
laksjd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 mono -life in mono ... me geia m prwto post
Dimitris22 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 RICHARD MARX-RIGHT HERE WAITING Anatrixila...
littlelouievegos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Archive - FVCK YOU Δυσκολη ερωτηση.. Πολλα παρα πολλα.. Ισως Stevie Wonder - Another Star Dianna Ross - Love hangover Depeche Mode - In your room P.S Bent - Swollen .. definitely
azio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 an thelete dikimaste na akousete to Because i love you tou Stevie B. Exei kati to idiaitero nomizo...Thelo na mou peite ti gnomi sas...
snik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ενα που μου ερχεται στο μυαλο τωρα ειναι το you and me απο lifehouse
Lemuria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Το απολυτο ερωτικο τραγουδι ειναι το ''Born to touch your feelings ''απο scorpions....κατα τη γνωμη μου απο τα λιγα ωραια των scorpions και δυστυως δεν ακουγεται στο ραδιοφωνο...
female Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Tensharp-You k Liverpool Express-you are my love
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.