Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes με ATI 9250

orck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την παραπανω καρτα και δοκιμαζοντας το Company Of Heroes δεν μου εμφανιζει καθολου τις μοναδες (τους στρατιωτες και τα στατηγικα σημεια)

μπορω να κανω κατι περα απο το να αλλαξω καρτα;

επειδη το βλεπω να μου λετε οτι δεν προκειται να παιξει με τιποτα τι να αγορασω για να μπορεσει να παιξει; απαραιτητα σε agp

μηπως εχει κανεις καμια παλια καρτα agp που να μου κανει;

Δημοσ.

Δες το αλλιως : Δεν παιζει με την καμια να κανεις μια καρτουλα φτιαγμενη για office-internet να τρεξει προσφατα παιχνιδια - είχα την 9550 και ξερω καλα.. Δυστυχως ετσι ειναι τα pc τα τελευταια 15 περιπου χρονια, οποτε η συμβιβαζεσαι οπως εγω (πλεον παιζω μονο WoW :)) η ανοιγεις το πορτοφολι, και ψαχνεις για καρτα επιπεδου ati x800, nvidia 6800 ή καλυτερη.

Δημοσ.

με την συγκεκριμενη καρτα καταφερα και επαιξα το C&C Tiberium War που νομιζω ειναι παιχνιδι συχγρονο με απαιτησεις (οκ τα ειχα βαλει ολα στο πιο χαμηλο αλλα ΕΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ)

το Pixel Shade πως το ενεργοποιω; δεν βρηκα καμια σχετικη επιλογη.

Δημοσ.

κοιταξε αν είσαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της και δεν εχεις πρόβλημα να βλέπεις γραφικά πενταετίας τότε όλα οκ δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά μάλλον δεν είσαι, για να ποστάρεις το συγκεκριμένο θέμα..

Δημοσ.

οκ με την καμια δεν παιζει

το pc μου ειναι το Spresso της Asus (ενα HTPC με 220W τροφοδοτικο, φοραει την μητρικη P4P8T με P4 3Ghz HT, 512MB -θα γινουν συντομα 1,5GB- εναν δισκο 500GB και ενα DVD-RW)

θελω να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων αλλα οχι την απολυτος καλυτερη

παιζω πολυ σποραδικα παιχνιδια 2-3 φορες τον χρονο κυριως στρατηγικης

σκεφτομαι την 6800ΧΑ που εχει το eshop

μου ειπαν εδω οτι δεν θα την σηκωσει το τροφοδοτικο

τι μπορω να αγορασω; (να μην ειναι τοσο χαλια οσο η 9250)

Δημοσ.
οκ με την καμια δεν παιζει

το pc μου ειναι το Spresso της Asus (ενα HTPC με 220W τροφοδοτικο, φοραει την μητρικη P4P8T με P4 3Ghz HT, 512MB -θα γινουν συντομα 1,5GB- εναν δισκο 500GB και ενα DVD-RW)

θελω να παρω μια καλυτερη καρτα γραφικων αλλα οχι την απολυτος καλυτερη

παιζω πολυ σποραδικα παιχνιδια 2-3 φορες τον χρονο κυριως στρατηγικης

σκεφτομαι την 6800ΧΑ που εχει το eshop

μου ειπαν εδω οτι δεν θα την σηκωσει το τροφοδοτικο

τι μπορω να αγορασω; (να μην ειναι τοσο χαλια οσο η 9250)

Νομίζω όποια κάρτα κ να βάλεις χρειάζεσαι ένα νέο τροφοδοτικό,απαραίτητα!!

Κοίτα πριν μισό μήνα,άλλαξα τν fx5700 256mb που είχα 3 χρόνια,και μ στάθηκε σκυλί,για ακριβώς τν λόγο που λένε,απλά θέλω να μπορώ να τρέξω κ κτ ακόμα πιο νέο άμα βγει,έστω κ με πιο λίγα γραφικά δν μ πειράζει..Πήρα τν ati x1650 512mb που σ δείχνω πιο κάτω.Οπότε δν ξανακάνω τ λάθος να δώσω χρήματα πολλά για αναβαθμίσεις κ τέτοια κ να τ τρώω σ ότι θέλουν οι εταιρίες.'Ετσι βρήκα μια πολύ καλή κάρτα(για μένα κ αυτά που τα θέλω είναι) από το eshop,με 74? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510615

ρίξε μια ματιά.Μια χαρά μου πάει τώρα άμα θέλεις πιο νεα παιχνίδια,να τα χαίρεσαι στο τέρμα δν ξέρω,θέλει χρήματα πολλά....

Κ ένα δυνατό κ καλό τροφοδοτικό!

Δημοσ.

και ομως τα πραγματα μπορει να ειναι και λιγο διαφορετικα

βρηκα review http://www.hothardware.com/articles/ASUS_Spresso_Deluxe_S1P1111/?page=9

που λεει οτι το συγκεκριμενο τροφοδοτικο σηκωνει την 6800 (εχουν την ASUS V9999 GeForce 6800 GE)

νομιζω οτι αυτο με καλυπτει και θα την αγορασω

σας ευχαριστω ολους

• Moderators
Δημοσ.

Oντως η καρτα ειναι DX8.1 compliant. (η τελευταια που το υποστηριζε)..

Αμα σας πω οτι με COre 2 duo 2,6GHz και 1GB ddr 700 dual channel ram επαιζε Carbon με οσα υποστηριζε (λογω dx8.1) στα Highest και αναλυση 1280 με full overclocking στα 40fps ακατεβατα... (η 9200SE μου)...

Για να μην τα πολυλογω, οποια καρτα και αν παρεις θελεις τροφοδοτικο.

Διαλεξε μια της αρεσκειας σου :P :)

Δημοσ.

το link που εστειλα το διαβασες;

λεει οτι εχουν τον υδιο υπλογιστη με το ιδιο τροφοδοτικο και λειτουργησε με την 6800

Oντως η καρτα ειναι DX8.1 compliant. (η τελευταια που το υποστηριζε)..

Αμα σας πω οτι με COre 2 duo 2,6GHz και 1GB ddr 700 dual channel ram επαιζε Carbon με οσα υποστηριζε (λογω dx8.1) στα Highest και αναλυση 1280 με full overclocking στα 40fps ακατεβατα... (η 9200SE μου)...

Για να μην τα πολυλογω, οποια καρτα και αν παρεις θελεις τροφοδοτικο.

Διαλεξε μια της αρεσκειας σου :P :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...